Fra utjekket mor til tjekket mor… er jeg den eneste?
28. januar 2020

Fra utjekket mor til tjekket mor… er jeg den eneste?

Reklame for Brother

Jeg har en bekendelse at gøre. Ikke noget, jeg er stolt over, men noget som jeg måske burde have fikset for lang tid siden…

Jeg har alle dage været den der utjekkede mor, som ikke har haft navn i mine børns ting i vuggestuen, børnehaven, SFO eller i skolen. Én af pædagogernes mareridt, haha. Ej, jeg har jo godt vidst, at det var en god idé at have, men kender I det, at det bare aldrig bliver til noget. Ja, helt sikkert fordi jeg ikke prioriterede at gøre det, for så VAR det jo sket, men altså vi har klaret os glimrende uden. (Også selvom jeg dagligt kigget på skiltet oppe i børnehaven “NAVN på dit barns madkasse, drikkedunk, tøj mv.”)

Nu til den tjekkede mor…

MEN nu har jeg fået fingrene i denne smarte printer CUBE labelprinter, som kan lidt af hvert – blandt andet at printe smarte labels/satinbånd/stoflabels ud, som fx kan gøre det ud for navneskilte til børnenes ting. Den kan også bruges til at få orden på bøtterne i bageskuffen, som fine bordkort til festen eller på glasset, når man giver en hjemmebagt værtindegave væk. Jeg har tænkt mig at lave søde navneskilte, som jeg kan klistre direkte på madkasserne, i nakken på tøjet med stoflabels, der kan stryges på, på legetøjet, og hvad der ellers ryger med over i børnehaven og i skolen. Jeg bliver endelig den tjekkede mor 😉

CUBE er dæleme smart!

Jeg har en fest over CUBE labelprinter. Den er koblet sammen med en gratis app til telefonen, så man kan designe sine labels på telefonen. Man kan endda tilføje emojis – det er noget, der hitter hos børnene. Printeren fylder ikke ret meget, så du kan i princippet have den med i tasken og printe hvor du har lyst til. Det er en super holdbar label, så madkasser, bøtter, drikkedunke osv, der er pyntet med label’et kan sagtens tåle en tur i opvaskeren. Og printer du på stoflabel, holder det også til en tur i vaskemaskinen.

Og nu til den gode del: CUBE labelprinteren er på tilbud hos Brother og deres forhandlere til og med marts. Så der er ingen undskyldninger for manglende navneskilte. ALLE mine børns ting bliver pimpet med navneskilte nu. – Bedre sent end aldrig, ikke?

Næste skridt bliver, at vi skal have orden på tingene oppe i studiet. Alle kasser skal have skilte på sig og tingene skal systematiseres. Jeg tænker også, at man kan bruge satinbånd med navne på som gavebånd og på den måde personliggøre gaven. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for muligheder med CUBE labelprinteren.