Gode stunder med børn – bagte cookies med Karla
25. maj 2017

Gode stunder med børn – bagte cookies med Karla

Helt ærligt med hånden på hjertet, så bager jeg alt alt for lidt med Karla! Desværre er kagerne mit arbejde, og mange af dem skal bruges til magasiner, bloggen, større virksomheder/samarbejdspartnere og bøger, hvilket gør det kan være svært at have Karla med i køkkenet. Det er jeg faktisk lidt ked af!

Det skal der laves om på !!!

Jeg lavede en video i samarbejde med Finax tilbage i december – I var alle meget begejstret for den og mange af jer, har ønsket flere videoer med Karla. Hvilket jeg har lyttet til. Jeg har nogle spændende møder de næste 14 dage, som gerne skulle blive til bagning med Karla/børn…!!

I første omgang tog jeg Karla med i køkkenet og vi havde en fest uden lige.!! Kagerne skulle ikke bruges til noget, så det var kun hygge og bagning mor og datter imellem. Men så tænkte jeg, når nu vi er igang, kunne vi lige så godt få nogle fine billeder 😉 (man er vel blogger) – derfor fandt jeg nogle silikoneforme frem, som vi kunne presse vores cookiedej ned i, og trylle trylle – nogle helt perfekte og ensformet cookies der kom ud af det, og Karla kunne være med i hele processen!

Karla og jeg hyggede i køkkenet i 30 min., og de 30 min. var bedre end de 4 timer vi er sammen i hverdagene mellem 15.30-19.30. Jeg tror på, at hvis vi kan være 100% tilstede i nogle få minutter/timer, så er det langt bedre end at løbe rundt og prøve at være lidt tilstede i hverdagene. Jeg vil virkelig gerne have flere intense stunder med mine børn – også gerne hver for sig! Det giver mig langt større glæde!!!

I kan finde opskriften på vores cookies med chokolade og nødder her.

Jeg glæder mig sådan til at se, hvad der kommer ud af alle mine møder!

Skærmbillede 2017-05-24 kl. 08.38.36 Skærmbillede 2017-05-24 kl. 08.39.28 Skærmbillede 2017-05-24 kl. 08.39.40

GemGem