Gør lidt ekstra ud af mors dag…
9. maj 2017

Gør lidt ekstra ud af mors dag…

Mors dag – GreenGate

Personligt så prøver jeg hvert år at tænke nye kreative tanker, og finde på GAVEN til min mor til mors dag. Nogle år bliver det en buket blomster, men igen, jeg føler lidt en buket blomster på mors dag er som den buket blomster på valentins day jeg helst ikke vil have, fordi det forventes eller er en “nødplan”. Så jeg vrider hjernen hvert eneste år for at finde på noget nyt… En smule trættende 😀 For i bund og grund ved jeg jo godt hvad min mor gerne vil have – tid med mig.

I år har jeg valgt en hel anden løsning! Nemlig tid med mig, og jeg har valgt at skrue helt op for hyggen, nærværet og forkæle min mor med en omgang hygge a la Ditte, når det er bedst. Jeg vil forkæle min mor med en overraskelses kagebrunch (ved hun læser med, så nu er der nok ikke så meget overaskelse over det mere ;), men igen indlægget skulle laves for at spræde lidt inspiration). Jeg ved min mor elsker at være sammen med mig og blive forkælet af mig, langt mere end en gave fra mig. Derfor disker jeg op med kærlighed, hygge og omtanke. (Det kan da kun ramme et moderhjerte)

Til dem som kender mig virkelig godt, ved at jeg elsker at kræse om et flot bord, omtanken omkring en bordopdækning. Jeg elsker at skabe en stemning, jeg ELSKER at forkæle mine gæster/familie/veninder med mad, kage og hygge. Generelt er jeg fan af mærkedage, hvor jeg kan gøre lidt ekstra for nogle jeg holder af. Mine veninder synes jeg er sindssyg, når det kommer til min fødselsdag.. Når men det var slet ikke det, som det skulle handle om. Men det er derfor meget naturligt for mig, at går ALL IN, når det skal hygges 🙂

SPONSORERET af GreenGate

GreenGate_Ditte_julie4

GreenGate_Ditte_julie3

GreenGate står for HYGGE i sin helhed (min fortolkning)! Alt hvad de laver emmer af hygge. Om det er stilrent, blomstret eller lidt tutte nuttet, så kan det kombineres på kryds og tværs og gøres personligt. Jeg har fx. mixet lidt enkelt stel med lidt blomstret stel også kombineret med lidt af mit eget.. Bestikket er også fra GreenGate, og meget stilrent (hvis I spørger mig – er pjattet med det). Jeg er personlig helt pjattet med det her bord!!! Jeg ville blive lykkelig, hvis Karla en dag havde gjort noget lignede for mig… Okay Karla, en tegning kan også gøre det!

Det er naturligvis ikke tilfældigt, at mine kager matcher opdækingen 😀 For sådan er jeg nu en gang! hihi – nørdet – I know 😉 Min mor er helt crazy med rabarber og hindbær, så det skal hun få serveret. En lækker syrlig og smuk rød rabarber crumble med sæsonen nyeste rabarber. Faktisk er de fra egen have – mums jeg elsker denne sæson! Min kære mor var testsmager på min havrekage med citronflødeskum og hindbær og var/er helt pjattet med den (det er faktisk en af de mest bagte/brugte opskrifter på bloggen).. Men ser den lige på dette smukke kagefad fra GreenGate – amen et godt par de er!! 😉

GreenGate_Ditte_julie1
havrekage med citronflødeskum og hindbær

GreenGate_Ditte_julie
rabarber crumble

Jeg håber du vil kræse lidt ekstra om din mor på mors dags! Om det er at forkæle med et smukt opdækket bord, et sødt kort, en lækker kage, en buket blomster eller en fin gave, så fortjener vores mødre en ekstra kærlig tanke på mors dag!

Hvis du er mor – vil jeg bare sige GLÆDELIG mors dag på søndag <3 !!

GemGem

GemGem