Græskarkage i forklædning // Bogreception hos Lars Jon
24. oktober 2017

Græskarkage i forklædning // Bogreception hos Lars Jon

Min græskarkage med kanelcreme fra min bog, TID TIL KAGE var i dag tryllet om til de fineste kranse-kager af en helt særlig årsag!

I dag udkom bogen “KRANS”, som min dejligste ven, Lars Jon er forfatter til! Jeg har forlængst kastet min kærlighed over Lars Jon! Det bliver så formelt, når jeg skriver Lars Jon, for vores forhold er langt fra formelt! Han er en ægte magiker og en tryllekunster indenfor sit håndværk! Jeg elsker at være blevet lukket ind i hans kreative hoved – nørj det er spændende!

Jeg kan ikke beskrive det, men der er opstået et særligt bånd mellem Lars og jeg, og jeg nyder hver gang vi er sammen, på en helt særlig måde. Jeg elsker at skabe kreationer sammen med ham – vi er ret fantastiske sammen (hvis jeg selv må sige det).

I forbindelse med bogen KRANS, skulle jeg kreere nogle fine kager, og de skulle naturligvis ligne KRANSE – og de skulle passe til hele det univers, som Lars ønskede at skabe for sin reception, og den kære mand ved hvad han vil have! Så jeg har gjort mit bedste for at opfylde han ønsker 🙂

WAUW en reception !!! Du har gjort det igen – jeg er virkelig stolt af dig og det bord!

KUN LOVE TIL DIG <3

   

Tak for den fineste gave !!

Læs mere:

Derby, hattekrise og en misundelig morfar i himlen…

Jeg er en del af Copenhagen Food Festival 2017 – “Hjemme hos”

Mandagstanker… Når ikke alt er rosenrødt

Mit hus &#8211; mit hjerterum

By Ditte Julie 3 år

Mit livs Rutsjebanetur &#8211; sorgen jeg har pådraget mine børn

GemGem