7. juni 2017

Grand Opening – GreenGate // Illums Bolighus

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 14.29.20

 

 

 

 

 

SPONSORERET af GreenGate

Imorgen åbner GreenGate op inde i Illums Bolighus, og det skal fejres! Jeg skal naturligvis også være en del af fejringen og er ydermere gæst inde hos dem imorgen,

torsdag den 8. juni, kl. 16.00 – 17.00

Jeg vil fortælle lidt om mig selv, bagom Den store bagedyst og være åben overfor spørgsmål og naturligvis vise GreenGates fine ting frem! For en ting er at bage en fin kage, men idag skal den jo også præsenteres på et smukt fad eller fint stel.

Som I ved, har jeg indgået et større blogsamarbejde med GreenGate, og vi har en masse spændende ting i ærmet. GreenGate er for mig et nyt brand. Ikke at de er nye, men jeg kendte ikke så meget til dem – troede jeg! For i virkeligheden har jeg flere af deres ting herhjemme, de er bare købt i små butikker landet over. De har de fineste små pynteting til hjemmet, køkkenet, haven og udelivet mm.

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 14.30.26  Skærmbillede 2017-06-07 kl. 14.32.37

De står for HYGGE (hvis du spørger mig). Jeg synes deres design skaber en stemning og en stil, som gør dine room hyggelige og personlige. Vi har faktisk en lille fællesnævner GreenGate og jeg – vi går begge op i at fortælle en historie igennem vores produkt og ikke mindst god kvalitet.

I bagningen er det den lille detalje, som gør hele forskellen, hvilket det også er for GreenGate, når de designer!

Kom og mød os begge imorgen!! Håber I hvert fald du har lyst til en lille snak eller kram – for dem deller jeg glædeligt ud af!

Skærmbillede 2017-06-07 kl. 14.31.36

GemGem