Hjææææælp….. Turen går til Wien
22. marts 2017

Hjææææælp….. Turen går til Wien

På lørdag rejser jeg til Wien, og skal være væk i 3 dage – shit jeg glæder mig! Jeg trænger sådan til et par dage fri – så glæder mig helt vildt, og ikke mindst fordi jeg skal afsted uden børnene… MORTID, jeg skal være Ditte – lade mine batterier op og ikke mindst få sovet – har snart ikke sovet i 9 måneder.

Skærmbillede 2017-03-22 kl. 17.23.56

Men jeg har brug for hjælp….! Hvad SKAL jeg se og opleve i Wien, hvor skal man spise og hvad skal der opleves? Kom med alle jeres bedste bud på, hvad I tænker jeg skal opleve – netop, når det er uden børn 🙂 Jeg skal afsted med min skønne veninde, og vi skal tøsehygge, shoppe, spise og kigge Wien tynd!

Alt har min interesse – jeg er meget åben. Kender slet ikke til Wien – håber I kan hjælpe mig.

Kram herfra…

Skærmbillede 2017-03-22 kl. 17.24.16

GemGem