Højt julehumør og klar til jul….
18. december 2017

Højt julehumør og klar til jul….

Julehumør

Endelig fandt jeg mit julehumør frem! Jeg har egentlig været i julehumør hele tiden, men ikke sådan rigtigt helt nede i maven. Men efter nogle rigtig dejlige juledage med familie og venner, kom stemningen helt ned i bunden af maven.

Jeg ELSKER julen og ikke mindst hyggen omkring det fællesskab julen kan skabe. Alt det bagværk, konfekt, sammenkomster og alle de hyggelige og sjove arragementer. Jeg er pjattet med denne tid på året.

Tivoli

En tur i Tivoli er en klassiker her i december måned. Tivoli er noget af det smukkeste i denne måne – jeg er dybt imponeret over deres arbejde og kæmpe insats. Alle de lys og detaljer rundt i hele parken.

Efter en tur i Tivoli med vores bedste venner, så kom julestemningen helt ind under huden. Trods jeg ellers har været i Disneyland ugen op til jul. Men manglede lige det sidste, for at komme rigtig i stemning.

Jeg har et eller andet med karruseller – og når der så kommer lys i karrusellen, så synes jeg det er noget af det smukkeste og mest fortryllende. Kan bare stå og stirre på den drejer rundt og rundt. Måske er det en kombination af, at julen gør én en smule barnlig igen, og vi ser mange flere ting med barnlige øjne og tænker lige en ekstra gang over tingene. December er oftes en mindefuld måned.

 

Juletræet er fundet…

Hele familien pakkede sammen og drog afsted til Dyssegaard igår. Det var 3. søndag i afvent og juletræet skulle findes med kun en uge til jul.

Der er simpelthen så hyggeligt på Dyssegaard. På magiskvis var der lidt sne i Roskilde igår, hvilket gjorde det ekstra julet og hyggeligt. Vi fældede det fineste juletræ, købte and og flæskestege til jul samt Karla fik en stor krammer af julemanden og hans kone 🙂 Dagen var redet!

Der er altså et eller andet over at fælde sit eget juletræ! Jeg spottede ret hurtigt vores træ, TRÆET !!

 

Da vi kom hjem skulle juletræet hurtig indvies og pyntes. Med de dejligeste julesangen i baggrunden, duften af brunkager i ovnen og lille Karla (som ikke er så lille mere) trisse frem og tilbage efter julekugler til træet, så banker mit hjertet lige en ekstra gang! NU ER DET JUL.  

GemGem

GemGem

GemGem