Hvad er det egentligt lige jeg lavede hele sidste uge ?
14. november 2017

Hvad er det egentligt lige jeg lavede hele sidste uge ?

Der løbes hurtigt

Nørj der løbes hurtigt for tiden! Jeg er pjattet med det, også selvom jeg virkelig hænger i for at følge med. 🙂

Jeg har de sidste par uger været rigtig meget i Aarhus, og det har jeg simpelthen fordi jeg er ved at hjælpe Dansk supermarked med et nyt kæmpe sort projekt. Det er vanvittig spændende at være en del af deres nye projekt, og ikke mindst får jeg lov at lave lidt andet end jeg plejer. Jeg får nemlig lov at være en smule mere kreativ, altså også med lidt papir og en saks.

Skærmbillede 2017-11-14 kl. 17.44.51

Vi laver hemmeligheder 😉

Jeg kan ikke fortælle så meget om, hvad vi er ved at lave, men jeg kan sige så meget, at jeg har indgået et nyt samarbejde med Dansk Supermarked, som gør jeg bliver en del af deres nye projekt/koncept i 2018, hvilket jeg er super glad ved! Og det skal I også være, for det er jer, som får glæde af det 😀

Nogle gange skal jeg lige huske at stoppe op, og nyde mit “nye” liv! Når der bliver løbet så hurtigt, kan det være svært at prøve at være i nuet og lige nyde det hundrede procent – så det prøver jeg lige, imens jeg skriver dette blogpost.

Ikke nok med dette nye samarbejde, så er vi også gået ind i november måned, og året er ved at lakke mod ende, hvilket jeg mentalt på ingen måde kan forstå. Synes året er gået hurtigtere end nogensinde før. Jeg selv følger kun vi lige er ved at være igennem sommeren, men nej – vi er langt forbi! Jeg har lært så meget i dette år, men aller mest om mig selv og hvem jeg gerne vil være. Ikke fordi jeg vil lave mig selv om, men fordi jeg ved hvad der gør mig glad og ked.

BODY-SDS og ny følgeton på vej…

Som I måske husker er jeg begyndt til Body-SDS, og har nu gået der i små 3 måneder. Nørj en gave – den bedste jeg har givet mig selv længe. Det er vanvittig dyrt (ja, undskyld men det synes jeg), men de penge kan ikke gøres op i den værdi det giver på den lange bane! Jeg er begyndt at skrive på en lille følgeton, som hedder “mød lille Ditte”.. Jeg lover jeg snart er klar til at åbne op for historien om lille Ditte 😀 Men den må du vente lidt på endnu – er ikke helt klar endnu. Men det handler også lidt om det jeg talte om i Aftenshowet – I kan læse om indlægget lige her.

Men er lidt billeder fra det vi (Dansk Supermarket) og jeg går og laver 🙂

GemGem