Hverdagsforkælelse – mit aftenritual er vigtigt for mig
10. februar 2020

Hverdagsforkælelse – mit aftenritual er vigtigt for mig

Reklame for Raunsborg

Det er vinter, det er vådt og det er GRÅT. Det er lige til en vinterdepression eller i hvert fald tungt humør. Og når nu man ikke kan rejse på kiteferie til Zanzibar heeele vinteren, må man jo finde andre måder at komme godt igennem de her kolde måneder. – Fastelavnsboller hjælper en hel del på netop dette.. 😉 Men en anden ting, der også hjælper, det er hverdagsforkælelse. Og det har jeg jo talt om før, men det er altså med god grund. Det kan noget – også selvom det bare er en lille ting hver dag.

Hverdagsforkælelse

Hverdagsforkælelse er for mig mange ting, ved I. Én af tingene er, at jeg lægger en stor dyd i at prioritere mit lille aftenritual. Lad os kalde det ansigtsforkælelse i min hjemmespa. Det tager ikke mere end 5 minutter, men jeg nyder, at jeg kan forkæle mig selv og min hud med kvalitetstid, og det er omsorg og forkælelse for mig selv.

Hverdagsforkælelse i cremekrukke

Jeg bruger Raunsborgs Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décolleté, som er en super lækker natcreme. Den smører jeg grundigt ud i ansigtet, på halsen og på brystet. Det er en generel forglemmelse, at ansigtscreme også skal bruges på halsen og på brystet. Huden her er nemlig ligeså “sart”, som i ansigtet. Når jeg har smurt cremen grundigt ud, ruller jeg efter med min dermaroller. Jeg starter med at rulle på brystet lige under kravebenet. Det åbner nemlig op for udrensningen. Herefter ruller jeg resten af ansigtet, og så bruger jeg guasha sten og trækker nedad mod brystet, for på den måde, trækker man nemlig urenhederne ned og ud.

Både creme, dermaroller og guasha sten er med til at skabe cirkulation og hjælper kroppen med at komme af med affaldsstoffer og forebygge små linjer og rynker.

Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décolleté er silkeblød og indeholder aktive ingredienser, der opstrammer og udsætter hudens naturlige ældningstegn. Samtidig hjælper den mod pigmentpletter. Cremen indeholder også ekstrakter fra grønkål, som giver næring til huden, aktiver fra hvid trøffel, som giver huden fugt i op til 72 timer, sheasmør, som udligner rynker og risolie, som regenererer huden. Altså en creme, som er propfyldt med alle de gode næringsstoffer den sarte hud i ansigt, på hals og bryst har brug for.

Er hverdagsforkælelse også noget, I dyrker? Og hvis ja, hvordan?