Hyggelig udendørsstemning – Se FØR og EFTER billeder.
12. juni 2017

Hyggelig udendørsstemning – Se FØR og EFTER billeder.

GreenGate

Efter at have boet i vores hus i 3 år, var det i den grad på tide, at vores have fik en hyggelig overhældning! Jeg elsker at skabe stemning og hygge. Som I nok kan fornemme igennem mine kager, går jeg op i at skabe en fortælling, kreere et hyggeligt udtryk og går op i detaljen. Det gælder i den grad også mit hjem og min have.

Men OKAY lets face it.. Jep – jeg tør godt at sige det! Folk med flotte og lidt for perfekte hjem, børn og haver uden ukrudt og blomstrende blomster, kan umuligt være glade og fyldt op med overskud..? Eller kan de? I så fald er jeg vanvittig misundelig og synes måske også de er en smule irriterende! For jeg kan simpelthen ikke finde tid til et flot hjem inden for og uden for, og have glade børn, en glad kæreste og inkl. mig selv… Derfor har min have været nedprioriteret i flere år.

Før billeder, som hus og have har set ud siden vi flyttede ind – shit jeg har hadet den gule farvet 😉 :

SPONSORERET af GreenGate

Greengate_Dittejulie Greengate_Dittejulie

Marck (min kæreste) er uddannet murer og det er en stor fordel, når vi skal have lavet lidt herhjemme. Marck er virkelig på hjemmebane, og nyder at fixet huset til det bedre. Weehuu… VÆK med den gule mur.!

Meeeeeen jeg har næsten heller ikke kunne vente til at skabe min drømme have! Vi er nu gået i gang, og vejen hjem er LANG! For shit det er dyrt at lave en flot have med fine havemøbler mv. Her kommer GreenGate ind i billedet, for ikke nok med de har de fineste og hyggeligt pynteting til haven, som skaber en stemning, så er de overraskende billige og deres kvalitet er i top! Jeg synes nemlig sådanne miljøer (som vores hyggekrog) er vildt dyre at kreere.

Jeg er vild med det udtryk vores spisekrog/hyggekrog har fået. Den er både lidt kold og rå (som passer til vores hjem indenfor), men alle de mange fine ting fra GreenGate, har været med til at sætte prikken over i’et! Det har blødt det op og gjort det HYGGELIGT og varmt! Et sted vi kommer til at nyde godt af her til sommer. Glæder mig allerede! Vi har faktisk spist herude lige siden det blev lavet færdigt.

 Greengate_Dittejulie_jordbærtærte

Stel, vaser, puder, lyserødt tæppe og kurv er fra GreenGate

Greengate_Dittejulie_jordbærtærte

Hertil skal det lige siges, at vi også har fået lavet hegn, som har gjort vi har fået et privatliv! Vi har faktisk slet ikke fået benyttet vores have, som vi gerne ville. Men det bliver der lavet om på nu og nu skal der indrettes have!! Vi er slet ikke færdige med vores hyggekrog heller – jeg synes vi skal have små lamper op, blomster der hænger, et lille rullebord med blomster og hyggeting på…… 🙂

Greengate_Dittejulie_jordbærtærte Greengate_Dittejulie_jordbærtærte

Vores nye spisekrog/hyggekrog indvies idag med en lækker jordbærtærte med lidt nye toner 😉 (Opskriften kommer – er ved at skrive den) Men så, hvor godt alt GreenGates stel passer – lækre farver og ikke mindst skaber det en stemning og en lille fortælling, som jeg er FAN af.

Greengate_Dittejulie_jordbærtærte Greengate_Dittejulie_jordbærtærte

Samme aften måtte vi også grille og spise vores aftensmad herude! Jeg føler lige jeg tog et skridt eller to op ad lykkeskalaen !

GemGem

GemGem