Instagram vs. virkeligheden
23. februar 2017

Instagram vs. virkeligheden

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.52.01

Vi forelsker os i den ene rene, hvide instagram profil efter den anden – fordi vi drømmer om det samme, eller? Er du en af dem, som kører de her meget rene, hvide og lidt for perfekte instagramprofiler – enten kender du til det jeg vil skrive lidt om, eller også er jeg bare misundelig på dig 😉 For min virkelighed er en helt anden :D!

JO – jeg ligger selv billeder op af flotte kager, og billeder siger mange ting, men ikke hvordan her ser ud, når billedet tages af mine kager, som tages på en ren hvid bordplade – men så skulle I se resten af mit køkken. For virkeligheden er, at jeg naturligvis også er et helt almindeligt menneske, mor til 2 børn, prøver at være den gode kæreste (også med et drys af romantik), have den flotte krop, og jeg kunne BLIVE VED! Men i virkeligheden kæmper jeg med at finde ud af, hvad der gør mig glad og ikke det, som der forventes af mig. For når jeg er glad, spiller alt andet omkring mig oftes bedre.

Jeg har rigtigt mange gæster i mit hjem dagligt/ugentligt, hvilket gør jeg på overfladen er god til at få mit hjem til at se godt ud. Bliver helt stresset, når nogen ligger de helt perfekte billeder op på instagram med ordene “afslapning på langs” (billedet er med udsigt fra sofaen til et klinisk hjem), også tænker jeg bare mit (“..men du må jo have løbet rundt de sidste 4 timer, for at få dit hjem så smukt eller fandt du lige en vinkel der ikke roder?” misundelse kan være en grim ting – indrømmet), men hvad vil jeg egentligt sige… Tja, det er nok bare, at virkeligheden altid er en anden, og vi alle er gode til at pakke vores liv ind i instagram filtre.

Her er lidt billeder af mit eget hjem (første billeder – sådan ser her ud 80% af tiden, og resten herunder). For ja, jeg knokler røven ud af bukserne pt. for det jeg brænder for, jeg er på barsel med min lille dreng, og har Karla på 3 år, som kræver vanvittig meget (andre der har børn i den alder, ved hvad jeg mener ;)), jeg er kæreste og så elsker jeg at løbe – det giver mig energi og gør mig glad! En vigtig faktor, for mig! Alt det jeg gerne vil opnå/nå i døgnet kan ikke også hænge sammen med et smukt hjem og have for den sags skyld – længe leve instagram filtre.. HAHA!!

Virkeligheden …..

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 22.00.39  Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.53.10

VS. instragram venligt (mon ikke der bliver taget 100 billeder, når hjemmet (børnene, tøjet, kagerne mv) ser sådan ud. Det glæder det hele…

Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.51.51 Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.51.30 Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.51.16 Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.50.45 Skærmbillede 2017-02-20 kl. 21.50.33

Synes vi skal huske hinanden på, at vi alle kun er mennsker! Husk at se igennem alle de perfekte filtre, for vi alle har morgenhår og går på toilettet. Smil og elsk profilerne, men lad være med at slå dig selv i hoved over dit hjem ikke ser lige sådan ud. Håber I tager det med et smil, og forstår mit lille uformelle budskab.

Kram fra mig, som har et helt almindeligt liv <3

GemGem