Into the woods // familiedag og anmeldelse
20. maj 2017

Into the woods // familiedag og anmeldelse

Igår var jeg til gallapræmiere på Into the woods i Glassalen i Tivoli…. Sikke en dag med det smukkeste vejr! WAUW København/Tivoli gør det godt på en sommerdag. Med 25 grader og høj sol skulle jeg mødes med min skønne bror og mor ude foran Tivoli.

(Min bror, mor og jeg har set virkelig mange musical sammen. Det er som om det er blevet vores ting. Vi kan virkelig godt lide det!)

Jeg havde besluttet mig for, at jeg for en gangs skyld ville lade bilen stå og tage toget og få et par glas vin. Jeg havde nærmest fortrudt min beslutning inden jeg overhoved var gået ud af dagen. Med god grund! Mit tog var 50 min. forsinket. Det var fredag eftermiddag og vi var hundrede mennesker på paronen, som skulle med toget, da det endelig kom. Der var nok tæt på de 35 grader inde i toget – gisp 🙂 Jeg dur ikke til at køre med offentlige transportmidler, slet ikke på en varm dag med hundrede mennesker og alle vores varme kroppe står klisteret op og ned af hinanden.. Jeg dør!!! Jeg kom 40 min for sent – I GUDER, hvor jeg bare ikke synes vores offentlige transmidler gør det godt (ja, undskyld, men mit tog hjem var også aflyst 🙁 )

Skærmbillede 2017-05-20 kl. 07.47.49

Men i Tivoli kom vi og nu skulle der hygges! Jeg havde bestilt bord på Færgekroen – jeg synes der er super smukt derned, god mad, men lidt sløj service (men pyt), solen skinnede og jeg var sammen med min familie !! Alt godt..

Skærmbillede 2017-05-20 kl. 07.47.28

Into the woods – the musical,

er en blanding af de bedste eventyr fortalt på en ny måde, tilsat musik og lyrik. Deres egne ord:

“Historien er kringlet som troldegrene, humoren sort og kostumerne farverige. Det bliver en eventyrlig aften, som inviterer til eftertanke.”

Den sorte humor i stykket var genial !! Særligt i hele første akt. Jeg synes virkelig første akt var fantastisk skuespil, sangene var gode, humoren var overraskende og gav virkelig stykket lidt ekstra kant. Jeg var fan af det og da vi gik til pause, glædet jeg mig over jeg havde hele anden akt foran mig! Desværre må jeg sige skuffelsen var stor. Måske er det mig, men jeg forstod mig slet ikke på anden akt. Forstod godt budetskabet, hvor de ville hen og ikke mindst give en del stof til eftertanke, men synes humoren var væk (i hvert fald mere eller mindre). Men sangene var stadig fortryllende og Johannes Nymark gjorde det virkelig godt!!!!!!! Stor ros til ham og ikke mindst Joachim Kno, som også gjorde humoren i stykket til en sand fornøjelse af se, ikke nok med han kan synge, så var hans roller i stykket virkelig gode til ham. Alle var gode, men jeg synes de to herrer gjorde det godt og gav stykket lidt ekstra!

Jeg har set mange musical igennem de sidste par år! Jeg synes oprigtig det var dejligt at se en gammeldags musical/teaterstykke, hvor alt var gamle rekvisitter og ikke så meget fancy elektronik 🙂

Alt i alt en virkelig dejlig aften med den fineste grønneløber i solskin og smukke Tivoli/glassalen. Også sluttede vi af med at høre Kato til fredagsrock 🙂

Skærmbillede 2017-05-20 kl. 07.48.00

Skærmbillede 2017-05-20 kl. 07.48.30

GemGem