Jeg er min egen største fjende.. og i weekenden væltede det hele
26. marts 2018

Jeg er min egen største fjende.. og i weekenden væltede det hele

Mine største fjende

Åh –  det kan godt være det bliver lidt dybt og en smule underligt. Men jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal samle dette blogpost.

Weekenden har været fyldt op af hårde tanker og indre modvind. Men jeg vil så gerne snakke højt om det, for uanset hvor man er i livet, er jeg bange for vi alle kender til de følelser.

For 8 måneder siden startede jeg til Body SDS, da min veninde mente jeg trængte. Hun sagde det ikke direkte, men indirekte prøvede hun at fortælle mig, at jeg så træt og udkørt ud. Jeg følte mig på ingen måder udkørt. Tværtimod. Jeg elsker mit arbejde, og knokler med glæde alle døgnets timer. Men måske er det det, som er problemet. Jeg brænder så meget for det jeg laver, at jeg har svært ved at sige stop, og lytte til min krop og slappe af.

Da jeg kom til Body SDS første gang, gik jeg derfra med åben mund og polypper. Aldrig havde jeg prøvet noget lignende. Havde haft den vildeste ”ud af kroppen oplevelse”! Jeg fik et vink med en vognslang, og noget af en opsang af min kære behandler, Morten. Jeg har gået fast hos Morten de sidste 8 måneder hvert 14. dag. Aldrig har jeg givet mig selv en større gave.

Min familie og mange af mine veninder, har kunnet mærke, jeg er blevet en anden Ditte. En meget mere bevidst Ditte! Jeg er blevet meget bedre til at lytte til mig selv, hvad jeg vil og hvad jeg ikke vil. Hvor min egen grænse går, men vigtigst er nok, at jeg har fundet mig selv igen.

HVAD ER BODY SDS?

Body SDS er forkortelsen for behandlingssystemet Body Self Development´s System. Body Self Development’s System (Body SDS) er et unikt dansk behandlingssystem som er udviklet siden 1940’erne.

Behandlingen består af forskellige pulserende massageteknikker, åndedrætsteknikker, body sds aku og zonetryk samt mobiliserende ledfrigørelser. Tilsammen har de en kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber, da de løsner og og bearbejder spændinger og blokeringer.

Du kan læse meget mere på K&K Kropsterapi (INGEN REKLAME)

Kort fortalt bliver din krop aktiveret til at hjælpe sig selv og arbejde med sig selv igen.

img_7361

Min rejse …

Min rejse med Morten har åbnet op for mange års usikkerhed, mobning, indre kampe med mig selv op igennem alle teenageårene. Den manglende tro på mig selv. Usikkerhed og i den grad mistrivsel inde i mig. Jeg har alle dage følt mig dumt og ikke god nok.

Jeg er ved at finde den rigtige Ditte igen, hende som alle dage helt nede på bundlinien, godt har vidst hun var/er god nok og var god til mange ting, men jeg lyttede ikke til det. Jeg kiggede på andre og følte mig i den grad ved siden af! Idag tør jeg godt lytte til hende “lille Ditte”, som fortæller mig, jeg er god nok.

I dag smiler jeg (næsten) hele tiden, griner, er glad og føler jeg har fundet mig selv og hende jeg godt kan lide at være, nemlig MIG!! Det her skriver jeg med stolthed. For jeg har ved gud ikke alle dage haft det sådan!

Men nogle gange, skal der desværre ikke meget til, før den gamle trælse og usikre Ditte kommer frem igen, og hele korthuset vælter og jeg bliver hylet ud af det. De dage er der stadig og de dage, tager al luft ud af mig! Jeg bliver så urimelig overfor mig selv og ser sort, nærmest tunnelsyn. Men her er det, at jeg er glad for Morten (min Body SDS behandler) har lært mig en masse nye værktøjer, og jeg er blevet meget bedre til at lytte og mærke efter. For hvad var det lige der igen udløste den dumme følelse og gør jeg igen bliver min egen største fjende? Tja – den proces arbejder jeg stadig med!

Nu er det sagt højt, hvad så?

Jeg er kommet så langt i processen, at jeg er klar til at dele min til tider usikre side med Jer, for det gør ikke mig til et ringere menneske eller mindre stærk. Tværtimod! Jeg er faktisk stolt af jeg tør sige det højt!

Jeg gjorde det på landsdækkende TV i Aftenshowet tilbage i oktober. Den verden vi lever i, gør at vi alle sammen går og føler at vi ikke er gode nok. Det er bare forfærdeligt!! Vi kan alle noget og har alle vores gode og dårlige sider. Men ingen tør tale om de dårlige sider.

Nu prøver jeg at udstille mig selv og sige det højt, i et forsøg på et nedbryde endnu et tabu og endnu et glansbillede. Og jo, den glade, smilende og grinende Ditte, I alle kigger på dagligt, ER den rigtige Ditte, men hun kæmper også med små/store ting inde bag smilene.

Shit det var svært at skrive, men det føles så godt! Jeg vil så gerne stå frem og sige ”du kan godt bekæmpe det, men det tager tid og vilje”. Jeg er gået fra at være en Ditte, der ikke kunne læse og stave, som ikke troede på mig selv, som har været indlagt med mavesmerter, fordi jeg ikke turde fortælle mine forældre det – til at uddanne mig som advokatsekretær, og i dag leve af MIG og det jeg tror på. Jeg er så GLAD og STOLT!!

Så TAK fordi du læste med, TAK fordi du tror på mig og fordi du accepterer mig for den jeg er!

p1282804

GemGem