Er jeg god nok ? Også som mor, kone og som Ditte?
3. november 2017

Er jeg god nok ? Også som mor, kone og som Ditte?

Lige fortiden har jeg vanvittig travlt, og jeg løber lidt om kap med tiden og drømmer om flere timer i døgnet! Men jeg har bare heller aldrig været gladere og tilfreds med mit arbejdsliv, men alligevel virker det som om, jeg oftes skal overbevise mig selv om, at jeg er GOD NOK!?!?!?!

Jeg kan godt gå med en dårlig samvittighedsfølelse indeni over alting! Dårlig samvittighed over jeg ikke når mit arbejde fra 8-16, men at det faktisk kræver jeg arbejder fra 8-22 hver dag (hvis jeg kunne), dårlig samvittighed over jeg ikke er nok sammen med mine børn, dårlig samvittighed over jeg ikke er en god nok kone!! Bare den der evige dårlig samvittighed.

For noget tid siden tog jeg en beslutning om, at jeg gerne ville have mobilfri zone fra 16-19, hvor mine børn var hjemme og have plads til eftermiddagshygge! For den tid på dagen kan være svær nok! Men det er som om jeg ikke helt kan finde ud af det.. Flot Ditte, du lavede reglen og du kan ikke holde den…..!! Great 😀

Jeg indrømmer gerne og siger det gerne højt, jeg bliver en bedre mor af at huske min egen ego tid og pleje mig selv. Når jeg plejer mine behov, får jeg mere energi og glæden vokser. Jeg føler på den måde jeg kan være en bedre mor. Sådan er vi alle forskellige, men jeg synes der er alt alt for mange som lidt glemmer sig selv, når de bliver forældre. Jeg synes vi skal huske os selv!

Skærmbillede 2017-11-03 kl. 18.01.28

Nogle gange skal jeg prøve at beskrive min arbejdsdag eller mit arbejdsliv for familien eller venner, og det er enormt svært, for det kommer hurtigt til at handle om mig, for jeg kan ikke længere fortæller om sager fra kontoret eller om en dum chef eller noget tredje, jobbet og produktet er idag mig.. MIG, MIG, MIG 😀 !! Det er faktisk lidt svært, for på en eller anden måde er mit job eller karriere skifte blivet min 3. baby, og jeg elsker alt den “den” 🙂 Og kunne godt snakke om min 3. baby konstant.

Jeg har også skulle finde en balance imellem privatliv og arbejdsliv, da min arbejdsplads er blevet mit privatehjem, ergo mit hjem roder meget mere end det nogensinde har gjort, og jeg finder ikke på samme måde ro i mit hjem mere, fordi jeg arbejder der hele tiden, afholder møder i mit hjem og lukker folk helt ind. Marck beklager sig også tit… “Skat, husk vi andre ikke gider bo på din arbejdsplads” – han har ret! Jeg har brug for et kontor/rum, som er mit, men pt. sover Albert derinde og har sine ting derinde. Vi må udvide hytten, skat 😀 hihi !!

Jeg har virkelig skulle arbejde med min dårlige samvittighed og arbejde med min nye tilværelse, som gør jeg idag aldrig har været gladere, men nørj der følger også mange bekymringer med den! Hvad ville jeg egentligt sige med alt dette, tjaaa…. Måske vi alle burde stoppe med at være så hårde ved os selv og konstant have dårlig samvittighed over alt det vi ikke når. Vi alle gør det jo i bund og grund så godt vi kan 😀

Har kun et juleønske i år

“Kære julemand, jeg ønsker mig 3-5 timer mere i døgnet, det er virkelig alt jeg ønsker mig….! Be om !!” 

Kram herfra og blot lidt løse tanker…..

GemGem