Jeg har fundet den bedste selvbruner og øjenskygger – bliv forårsklar
27. februar 2019

Jeg har fundet den bedste selvbruner og øjenskygger – bliv forårsklar

Cocopanda

Når vejret bliver varmere, fregnerne titter frem og tøjet er lettere, får jeg lyst til at “lette” min makeup og friske op med farver. Selvbruner på arme og ben, så jeg er klar til de bare ankler og glød i ansigtet. Jeg har endnu en gang shoppet makeup hos Cocopanda. Jeg har fundet den bedste selvbruner og de flotteste øjenskygger med glimmer, så nu er jeg forårsklar!

FORÅRS MAKE-UP MED GLOW

Til hverdag kan jeg bedst lide at køre det naturlige look. Om vinteren lægger jeg tit en foundation som bund, men det gør jeg helst ikke om sommeren. Her vil jeg gerne vise mine fregner frem og få lidt sol, når jeg er ude i den. Jeg kan ikke lide den maske, man kan føle, at man har på, når jeg er ude i sommervejret. Derfor bruger jeg bare en let pudder fra Jane Iredale, som har SPF 20. Det er pudder og solbeskyttelse i én, samtidig med at huden kan få lov til at ånde. Brynene farver jeg med PureBrown Gel fra Jane Iredale, som er super nem at bruge og giver et pænt, natuligt resultat. På læberne kommer jeg til at bruge den friske, lyse læbestift fra Jane Iredale: Just kissed i farven Forever Pink eller denne i farven Forever Red, som tilpasser farven på læberne efter humør og stemning.

Reklame for Cocopanda

Masser af glimmer

Med foråret og sommeren kommer også mange fester – fødselsdage, konfirmationer og bryllupper. Her elsker jeg at give den gas med farver, glimmer og glød. De tre øjenskyggepaletter fra Revolution med gyldne, glimtrende farver kommer jeg til at bruge meget her til foråret og sommeren. Det ved jeg allerede. Øjenskyggepaletten ‘Re-loaded newtrals’ har masser af smukke, varme farver, som man kan mikse på kryds og tværs.  Paletten ‘Opulence’ sætter prikken over i’et sammen med ‘Hot Pursuit’ og ‘Midas Touch’. Man kan aldrig få for meget glitter, hvis du spørger mig 😉 Til glitterøjenskyggerne bruger jeg en glitter glue til at fæstne glimmeren med, så jeg ikke drysser i løbet af dagen.

VERDENS BEDSTE SELVBRUNER

Til at bevare mit solbrune look har jeg købt forskellige selvbrunere, og jeg må sige, at jeg er FAN. Jeg er faktisk positivt overrasket og har fundet frem til den allerbedste. Moussen pHenomenal fra Vita Liberata smitter ikke af, den lugter ikke og den er nem at påføre. Derudover er den mørk i farven, så man kan se, hvor man har været på huden, og hvor man mangler. Den tørrer hurtigt ind, lugter ikke og smitter ikke af efterfølgende. Jeg påfører selvbruneren med en selvbrunersvamp for et mere jævnt og pænt resultat.

Når det skal gå ekstrahurtigt med farven, og man ikke lige har tid til at vente en nat, kan man bruge de farvede askepotcremer med BB-cream egenskaber. Cremerne farver med det samme og går af i vask igen. Denne bruger jeg til kroppen, og denne til ansigtet. J. Cat highlighteren bruger jeg til at give et solkysset look, og jeg smører den på, der hvor solen/lyset rammer.

Så nu er min makeup forårsklar, så mangler vi bare foråret 🙂

RABATKODER TIL DIG

Du får gratis fragt med koden DITFRI og I får 10% rabat med koden DIT10 – også på allerede nedsatte varer. Du kan kun anvende hver kode en gang.

Koderne gælder fra i dag, den 27/2 og til den 10/3, så du kan shoppe lækkert forårsmakeup hjem og blive klar til (forhåbentligt) masser af solskin.

Tilmeld jer Cocopandas nyhedsbrev her så modtager du alle nyhederne først. Hver måned trækker de en heldig vinder af et gavekort på 1.000 kr. blandt modtagerne af nyhedsbrevet, og næste vinder bliver fundet d. 4/3, så skynd dig at signe op og vær med i konkurrencen.