Jeg synes bryllupsplanlægning er stressende….
25. januar 2017

Jeg synes bryllupsplanlægning er stressende….

Jeg tror ligesom mange andre piger, at jeg har glædet mig meget længe til denne periode, nemlig at planlægge mit (vores) bryllup. Men hold KÆFT, hvor er bryllupsplanlægning stressende!! Vi skulle jo være startet lang tid før Marck overhovede friede til mig, hvis man vil giftes det rigtige sted, holde festen det rigtige sted mv. Det kommer total bag på mig!

Jeg synes nærmest ikke det er hyggeligt! Alle de vigtige og store ting, som SKAL være på plads – er på ingen måde på plads, og tiden flyver afsted og for hver dag der går, er vi 2 skridt bagud.

Jeg synes den gamle regel om at blive gift året efter forlovelsen er sød, og den går vi med! Men ren tidsmæssigt så er den regel ikke holdbar længere, for nærmest alt er booket langt ind i 2018, og bare sådan noget som fotograf, kok, make-up artist mv. er nærmest booket allerede, hvis man har udset sig én, så kan man nærmest glemme det :D. Så hvis vi gerne vil skabe de rigtige rammer og stemning til vores bryllup, skulle vi vente til 2018!

Jeg glæder mig helt vildt til vi skal planlægge alle de sjove ting, som skal være med til at gøre vores bryllup personligt, som ikke afhænger af andre, men alene os, for det andet her er nærmest kun stressende :O

Andre der kender til de tanker og følelser? Jeg er blæst bagover over ting, som skulle være gjort allerede nu, og aner ikke lige hvad og hvem jeg skal tage kontakt til, også selvom mit netværk efterhånden er dejligt stort og mange skønne mennesker omkring mig, som gerne vil hjælpe – HELDIGE os! Men shit vi har travlt med bryllupsplanlægning!

Skærmbillede 2017-01-24 kl. 20.25.58

GemGem