30. maj 2017

Jeres hjælp betyder mere end I tro…

Ditte_julie_jensenHvordan starter jeg lige sådan en… hmmm.. 🙂 Håber på jeres hjælp.

Bloggen her er i bund og grund mit kageunivers, og jeg startede bloggen for under 2 år siden efter min deltagelse i Den store bagedyst. Bloggen skulle kun være kager og alt hvad der dertil hører. Så rullede Den store bagedyst over skærmen, og jeg synes bloggen skulle være mit talerør for mine tanker bag, under og efter hvert program. De dagbøger blev taget utrolig godt imod, og langsomt har jeg lukket mere og mere af Ditte inde på bloggen – damen bag alle kagerne 😉

Jeg ved, at mange bruger mine opskrifter og godt kan lide at følge med her på bloggen, så i bund og grund er det nok for mig. Når I er glade, så er jeg også glad. Jeg elsker at se mit arbejde blive til “virkelighed” og opskrifterne blive brugt igennem jer! Det er derfor jeg har bloggen.

Nu er spørgsmålet så, er I glade for, at jeg lukket mere og mere op for Ditte, mit liv, mine børn, mine tanker og ikke kun kager. Føler I, at I kan finde rundt på bloggen i forhold til opskrifter og “mig ting”? Er den balance imellem kager og Ditte godkendt, om man vil?

Jeg håber inderligt du vil bruge 2 min. på at skrive kort nede i kommentarfeltet, hvad du synes og evt. komme med lidt ideer.

Stort kram

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 21.07.35

GemGem