Kagebabe’ens fremtid…
10. januar 2017

Kagebabe’ens fremtid…

Jeg har idag være til møde med Blogly, som jeg skrev kontrakt med for 3 måneder siden. Jeg må bare sige, at jeg glæder mig ubeskriveligt meget til 2017! Det bliver på alle måder en fortryllende tid jeg går imøde. Må man godt synes, at det er lidt underligt at se Albert med Mascha? Hvem havde troet, at jeg skulle sidde og holder møder med Blogly og Mascha skulle sidde og kysse og kramme mit barn – min lille Albert… skaermbillede-2017-01-09-kl-20-35-11

Jeg har den støreste respekt og taknemlighed over jeg er blevet en del af Bloglys team – der er så mange über seje mennsker på det lille site <3 !!!

Jeg har ydermere skrevet kontrakt med Splay Danmark, og min youtube kanal skal for alvor skydes igang. Jeg vil den næste tid ligge en ny video op hver fredag kl. 14. Det er små HowTo/DIY videoer, og nogle gange lidt længere videoer. Jeg vil nogle søndage kl. 11 ligge en video op med lidt andet kagerelateret indhold. Jeg filmer og producerer selv videoerne pt. så bær over med mig – skal lige lære det og finde min stil 100% – så kom gerne med ideer til forbedringer eller et like, hvis du kan lide det.

Jeg har forlænget mit samarbejde med Finax, som jeg er vanvittig glad for – jeg elsker det samarbejde og nyder at blive udfordret på nogle andre punkter, men stadig være mig selv og se mig selv i opgaven.

Faktisk har jeg også indgået nogle flere samarbejdsaftaler, som jeg ikke helt kan fortælle så meget om endnu – men glæder mig til jeg kan 🙂

År 2017 bliver også året, hvor min første (solo) kagebog udkommer – jeg glæder mig helt vildt! Jeg er allerede nu virkelig stolt af den. Manus er afleveret og alle billeder er taget – jeg revner en lille smule af stolthed – det bliver mit 4. barn. (4. barn tænker du nok – men JEP! Jeg har mine skønne børn Karla og Albert, også har jeg en fælles kagebaby med Annemette, KAGEMAGI og snart bliver min egen kagebaby født – sommeren 2017).

Ikke nok med alt ovenstående, som bestemt ikke er andet end en skøn begyndelse, så bliver 2017 også året, hvor jeg fylder 30 år og det SKAL fejres!!! hip hip hurra 😀 Men jeg skal dæleme også giftes den 09-09-2017, og den planlægning er allerede en stor del af vores verden herhjemme.

Jeg vil lave en bryllupsdagbog herinde på bloggen, så alle I skønne mennsker kan følge lidt med i vores tanker, drømme, ideer, og hvad der bliver virkeligt.

Ditte_julie_jensen2

Kram Ditte

GemGem

GemGem