Kager til min datters 2 års
31. juli 2015

Kager til min datters 2 års

Kageinspiration til børnefødselsdagen

Hermed lidt kageinspiration til børnefødselsdagen i anledning af, at der ikke længe til min datters fylder 2 år (shit gik der lige et år mere?!?!). Det er jo slet ikke til at forstå, at tiden er gået så hurtigt – ved det – det siger alle!! Men det virkelig rigtigt! Jeg føler på ingen måde, at jeg skulle være blevet et år ældre – hvad var har vi lavet på det år? Det føles en smule skræmmende.

Men når det så er sagt – er jeg mega barnlig, når det kommer til fødselsdage! Elsker at have fødselsdag og fejre andres fødselsdage! Går helt absurd meget op i det – synes det er så hyggeligt! Elsker generelt alle lejligheder, om det er fødselsdage, påske, jul eller andet – ELSKER at hygge omkring et tema 😀

Da min datter fyldte 1 år, havde jeg også en fest med at planlægge det helt store kagebord! Selvfølgelig 😉 Der skulle både være kager til de voksne, men der skulle også være en kage til min datter uden sukker. (Uden at lyde hys, så tænker jeg, at hun nok skal lære hvad sukker er med tiden, men så længe hun ikke ved det, har jeg ikke et behov for at fylde det i hende.) Jeg lavede også en masse cupcakes som lignede små roser og bonderoser, som skulle stå som spiselig bordpynt hele vejen ned igennem bordet (glemte selvfølgelig at tage et billede af det ). Men fint så det ud 🙂 Cupcakes´ne så således ud:

cupcakes_bonderoser

Til de voksne havde jeg lavet dels en gulerodskage med valnødder, trænebær, syltet appelsinskal og frisk appelsinsaft med flødeostecreme, en ægte klassiker, men det gør den ikke mindre lækker 🙂 og dels en æblelagkage med kanelmousse og valnøddebunde med karamel – en rigtig efterårs/vinter-kage.

Rosen_lagkage  Smuk_lagkage

Til min datter havde jeg som sagt lavet en sukkerfri banankage med flødeskum og hindbær.

Baby_kage

Nu kommer det store spørgsmål så, hvad skal temaet være denne gang og ikke mindst hvilke kager jeg skal lave i år 😀 Er allerede gået i tænkeboks, for i år forstå hun meget mere og sætter ord på det meste, hvilket gør jeg har lyst til at lave noget, som glæder hende mere end mig – hvis det overhovedet er muligt 😉 (men det er jo den sjove del af det).

Skulle du sidde med nogle gode ideer til en 2-årigs fødselsdag (tema), så kom endelig med dem !

God aften!

GemGem

GemGem