Kagetur i Dyrehaven …. En speciel oplevelse!
24. april 2017

Kagetur i Dyrehaven …. En speciel oplevelse!

Jeg har idag været på kagetur i Dyrehaven. Men ikke bare hvilken som helst kagetur. Ude i Dyrehaven ligger en lille perle af ældre dato, som ligger lige op til Bakken. Jeg taler her om Peter Lieps Hus. Peter Liep har en særlig historie og en helt særlig aura.

Jeg havde idag den udsøgte fornøjelse at afholde “bagekursus” for kokke og køkkenpersonale hos Peter Liep! Peter Liep havde kontaktet mig, og spurgt om jeg kunne trylle nogle kagerkreationer frem, som passede til huset, historien og alt det de står for. Jeg har idag undervist køkkenet i 3 kager, som jeg mener Peter Liep burde have på menuen.

Skærmbillede 2017-04-24 kl. 21.02.20
Kager_Peter_Liep_Ditte_Julie1

Efter de havde set flere af mine kager med marmoreret marcipan, ville de naturligvis også lege med det smukke bånd 😉

Kager_Peter_Liep_Ditte_Julie

Jeg har virkelig nydt denne her opgave, og må ærligt indrømme jeg er VANVITTIG stolt af, at have hjulpet dem og udviklet opskrifter til huset. Jeg håber sådan folk vil tage godt imod det, og nyde en god kop kaffe og et stykke kage næste gang der gås en tur i Dyrehaven eller en tur på Bakken. Jeg har gjort mit for at Peter Liep kan lave nogle virkelig gode kager, og jeg tror virkelig det køkken kan trylle. Jeg har nydt at være sammen med personalet idag. Hold nu k*ft en sjov shagon der er i sådan et køkken 🙂 Men de er super seje!!

De roste mig en del for mit arbejde, og må ærligt sige – jeg blev simpelthen så glad, nærmest lykkelig! For lad os være ærlige. De er uddannet kokke og smørbrødsjomfruer mv. og jeg er “bare” en KÆMPE kagenørd, som nu skal undervise dem, og lære dem en hel masse om det jeg nu engang har lært mig selv. Men man skal ikke underkende ens passion, den kan få én absurdt langt, og jeg er drevet af passion, lyst, vilje og nysgerrighed indenfor mit “fag”. Det var en speciel oplevelse med ros fra sådanne folk!

Derfor har denne dag på rigtig mange måde være FANTASTISK !!!

Kager_Peter_Liep_Ditte_Julie3

Kager_Peter_Liep_Ditte_Julie4

Kager_Peter_Liep_Ditte_Julie5

Kager_Peter_Liep_Ditte_Julie7

Jeg tør godt at sige, at det ikke var mit sidste besøg hos Peter Liep, men I skal nok få lov at følge med 😉 Også selvom det kun bliver som gæst – griner!!!

Gode oplevelser kan man ikke få for mange af!!!

Jeg tog lidt kage med hjem, og tog lidt flere Ditte billeder af en af kagerne. Kagen er GLUTENFRI og NØDDEFRI.

Kager_Peter_Liep_Ditte_Julie8

GemGem