Kampen mod ammehåret
25. januar 2018

Kampen mod ammehåret

Jeg har taget kampen mod ammehåret op! Efter to graviditeter og to amninger har mit hår fået de her famøse gammelmands tindinger. Årh gisp jeg har fået nogle gode trekantsområder i panden og har mistet en del hår.

Jeg har alle dage haft vanvittig tykt hår, og tænker i første omgang “pyt med jeg mister, der er så meget”. Lige indtil det stod på i flere måneder og jeg mistede de vildeste totter dagligt. Noget måtte kunne gøres!

Jeg tog kontakt til Signe Eflund, som er medejer af WOOMA, idet jeg havde set hun havde hjulpet andre plus selv havde været i gennem ammehårs-krisen.

Signe og jeg lagde hurtigt en plan, som gerne skulle få mit hår tilbage på sporet inden længe. På kun 10 uger kan jeg allerede se resultater. DEJLIGT det virker.

Billeder efter mit første møde med Signe (WOOMA)

nyt hår ditte julie

ammehår hjælp

Mine bedste råd mod ammehåret

  • Vaske dit hår max 2 gange om ugen
  • Plej det med hårolie morgen og aften ( jeg bruger Redken all Soft Argan Oil 6)
  • Spis rigeligt med B-vitaminer og fiskeolie
  • Brug den blå serie fra Redken (Extreme serien)
  • Klip det ofte (hver 10.-15- uge i starten)
  • Gå til en frisør og få en genopbyggende proteinkur hver 5. uge

Okay, det kan lyde som nogle vilde råd og dyre råd – enig! Men det virker virkelig. Jeg har nu fået 2 klipninger og 3 proteinkure på 10 uger, taget vitaminer i vildskab og plejer mit hår med alle de produkter Signe anbefalede mig, og nu kan jeg endelig se resultater – jeg er lykkelig. Har prøvet så mange mærkelige ting og dårlige produkter førhen, men nu sker der endelig noget. Også selvom jeg er ved at dø hver gang Signe tager saksen frem, men det virker og føler mig som sådan ikke mere korthåret af den grund.

Anden gang jeg var ved WOOMA, var det blot til kur, og nu har jeg været der igen, men denne gang også til farve og en ny opfrisker – så glad!

Pleje af ammehår hjælp

GemGem