Barndomssalat i løftet version med bacon, æg og glutenfri pitabrød

4 portioner
Glutenfri

Min kære mor lavet denne super nemme hverdagssalat 3-4 gange om ugen hele min barndom. Nogle gange blev den piftet mere op end andre. Jeg er gammel hestepige, og hver onsdag besøgte jeg min hest. Det skulle derfor altid gå lidt stærkt om onsdagen, og derfor lavede min mor (selvfølgelig) den klassiske salat, MEN med æg og bacon i og med et pitabrød til. Så var aftensmaden klar til bilen på vej til hesten.

Her er opskriften på den nemme aftensmad som har fulgt mig hele min barndom med en glutenfri bolle/pitabrød til.

Bliv medlem

For at kunne se dette indhold skal du være medlem af Klub Ditte Julie. Som medlem af Klub Ditte Julie får du adgang til alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken – opskrifter, how to videoer, online bagekurser og et online bageforum.

Bliv medlem Er du allerede medlem? Log ind her