Glutenfri thairet med glasnudler, kylling, grønsager og hoisin

Glutenfri
2 personer

En god ret til hverdagen. Når du først har snittet og skåret alle ingredienserne ud, så skal de nærmest bare vendes sammen, før aftensmaden står klar på bordet. For mig er thairetter er noget af det lækreste. Jeg elsker simpelthen det thailandske køkken.

Ingredienser

Dessing

6 spsk glutenfri hoisin sauce
2 spsk glutenfri soya
2 spsk glutenfri teriyaki sauce
1 spsk rice eddike
2 spsk sesamolie
1 spsk fish sauce
1 tsk revet ingefær
1 lime

Øvrige ingredienser

200 g glasnudler
200 g kylling
1 pose broccolini
150 g brune svampe (1 pakke)
1 rødløg
1-2 fed hvidløg
1 frisk rød chili
2 pak choi
2 lime
1 forårsløg
4 spsk peanuts

Fremgangsmåde Udskriv

1
Dressing

Rør alle ingredienser sammen i en skål og stil til side.

2
Anretning

Snit alle grønsagerne (se evt. billede). Jeg snittede også stilken på broccolinierne.

Sæt en gryde over med let saltet vand, og kog dine glasnudler heri (brug anvisningen på pakken). Tag dem op, når de er færdige og skyld dem i skole vand kort. Genbrug det letsaltet vand i gryden, til at koge pak choi i 2-4 min.

Snit din kylling ud i strimler, og steg dem i olie eller kokosolie i 3-5 min. Tag dem herefter af panden/worken. Steg rødløg og svampe sammen i 2-4 min. Tilsæt broccolini og steg videre i 3-5 min. Tilsæt hvidløg, kylling og dressingen. Vende det hele sammen og lad det stege i 1-2 min. og tage det af varmen.

Anret glasnudler på et fad, fordel pak choi og herefter de varme grønsager med kylling og sauce. Top med forårsløg, peanut, chili og limesaft.