Glutenfri vaniljekranse

20-25 småkager
Glutenfri

Ingredienser

vaniljekranse

80 g mandler uden hinde
100 g glutenfri melblanding
180 g lyst rørsukker
2 tsk vaniljepasta
200 g smør, blødt
1 æg, str. M/L
ca. 150 g glutenfri melblanding
ca. 50 g kartoffelmel

Fremgangsmåde Udskriv

1
vaniljekranse

Blend mandler fint sammen med (100 g) mel. Ælt sukker, vanilje og smør i en skål. Tilsæt æg. Tilsæt mandelmel og ælt godt. Tilsæt herefter (ca. 150 g) mel og kartoffelmel lidt efter lidt til du har en glat og ensartet dej.

Kom dejen i en sprøjtepose fra By Ditte Julie med adapter og tylle. Start evt. med en smule af dejen og fyld op med dej undervejs. Sprøjt 20-25 vaniljekranse på en bageplade beklædt med en bagemåtte fra By Ditte Julie. Bag vaniljekransene ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter. De skal være gyldne i farven.

Tips

Bedste tip må helt klart være at lave en kæmpe portion, så du har til hele julen!