Sukkerfri og glutenfri banan-kokos muffins

glutenfri
sukkerfri
12 muffins

Lækre gluten- og sukkerfri muffins med banan, kokos og chokolade. Jeg lavede disse muffins sammen med min søn Albert, som nød at hjælpe til. Et godt tip er at have ingredienserne klar og afmålt, så de små nemt kan bage med.

Ingredienser

Banan-kokos muffins

125 g kokossukker
4 æg, str. M/L
70 g smør, smeltet
120 g kokosmel
120 g boghvedemel
2 tsk bagepulver
1-2 tsk vaniljepulver
3 modne bananer
150 g mørk chokolade, 80%

Fremgangsmåde Udskriv

1
Banan-kokos muffins

Kom kokossukker og æg op i en røreskål og pisk det til en lys og luftig æggesnaps. Det tager tid. Smelt smørret og lad det køle lidt af. Kom kokosmel, boghvedemel, bagepulver og vaniljepulver i en skål. Mos bananerne og hak chokoladen fint, hvis ikke du anvender knapper. Kom den smeltede og let afkølede smør op i æggesnapsen. Vend de tørre ingredienser i, og herefter de moste bananer og chokoladen. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 13-15 min. De skal give efter ved et lille tryk, inden de tages ud af ovnen.

Tips

Disse muffins er perfekt til eftermiddags sulten, snacken på farten, madpakken eller brunch/morgenmads bordet.