Legedag i BonBon-Land // billedespam
9. juli 2017

Legedag i BonBon-Land // billedespam

I onsdags drog Mascha, Hollie Nolia, Karla og jeg til BonBon-Land. Pigerne skulle have en skøn legedag – de hygger sig virkelig og leger dejligt sammen, og de har begge divanøkker – perfekt macht! 😉

Det er 6 år siden jeg var i BonBon-Land sidst, og det var som at være der igår. Alt var mere eller mindre som jeg huskede det, hyggeligt, enkelt og lige til.

Min familie og jeg kom der meget, da jeg var barn. Jeg husker vores turer dertil hvert år, med en trækvogn på slæb fyldt med madpakker, snacks og tæpper i lange baner. Du kan sagtens spise i BonBon-Land, men personlig synes jeg der er noget charmerende ved udflugten, hyggen og hjemmelavet sandwich 🙂

Sponsoreret af BonBon-Land

Desværre er min datter ikke særlig modig, nej lad mig være ærlig. Hun er en kylling og hun fik mig til at krumme tær flere gange, fordi hun simpelthen forstår at skabe sig og skabe en unødvendig scene over intet!!! Så dejlig pinligt! Så det var ikke meget Karla fik prøvet – desværre. Men lidt blev det til… 🙂

Men heldigvis var der en masse små hyggesteder, hvor Karla bedre kunne være hende og lege på hendes måde 😉

Ditte Julies datter kommer ud af et rutchebanerør.

Ditte Julies datter og Mascha Vangs datter i et eventyrvindue i BonBon-land.

Mascha og jeg derimod fik sødeste Mette (ansat i BonBon-Land) til at passer pigerne kort, så vi kunne gå amok i Svend Svingarm, Vildsvinet og Cubratårnet – perfekt!!!!!! 😀 Mascha var slet ikke klar over, at der var noget for os… Det var jeg til gengæld monster glad for der var – jeg elsker sådan noget!! Vil dog sige, at Svend svingarm er noget af det vildeste vi har herhjemme, og den er VILD !!! 😀

Ditte Julie og Mascha Vang foran en forlystelse i BonBon-land.

Ditte Julie og Mascha Vang på vej op i CobraTårnet i BonBon-land.

Vi besøgte Mokka land en del gange – kaffe skal dertil 😉

Karla fik tegnet den fineste sommerfugl i ansigtet, og er faktisk noget af det hun snakker aller mest om (det siger lidt om, hvor lidt der nogle gange skal til hos børn) 🙂

Så søde og glade !! Ingen tvivl om, at de to tøser havde en fest og en skøn dag.

Ditte Julies datter og Mascha Vangs datter på et tæppe på græsset.
Legedag i BonBon-land Ditte Julie

Jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil besøge alle Danmarks mange sjoveparker – vi har så mange, og har været i alt alt for få af dem!! Nu har jeg fået børn, så nu skal der besøges forlystelsesparker !! Vi skal nemlig ikke på sommerferie i år, så vi håber lidt bedre sommervejr og en masse udflugter!

INGEN tvivl om, at Kalra havde haft den bedste dag !!!! 🙂 Mor her var meget træt, som i helt færdig! Heldigvis var der ro på bagsædet på vej hjem – TAK BonBon-Land 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GemGem