Livebagning på Klub Ditte Julie
10. august 2022

Livebagning på Klub Ditte Julie

Sommeren lakker en smule mod enden (lad os alle sammen krydse hele vores krop for godt vejr i resten af august og september!!). Mine unger er retur fra ferie og sidder nu begge (!?) på skolebænken. Albert er nemlig startet i skole i år – hvor vildt er det ikke lige? Jeg har skrevet en smule om netop dét her.

Nå, men jeg er også selv tilbage på kontoret fra ferie, og jeg har glædet mig! Jeg har fået en masse gode idéer og ny energi og er bare 100 procent klar til at komme igang med det, jeg elsker igen – nemlig mit arbejde. I min ferie har jeg virkelig savnet nærværet med alle jer skønne mennesker, der er medlem af Klub Ditte Julie og vores Bagefællesskab. Jeg kan mærke, at jeg har lyst til at komme endnu tættere på jer. Derfor har jeg besluttet at vi skal kaste os ud i at bage sammen – LIVE!

Livebagning i Klub Ditte Julie

På tirsdag d. 16/8-2022 kaster jeg mig ud i en livebagning eksklusivt for medlemmer. Der vil være “plads til” 100 personer, der kan bage med, stille spørgsmål osv. til denne livebagning. Fællesbagningen kommer til at ske via et link til ZOOM, hvor der er plads til 100 deltagere ad gangen. Det er helt nyt for os, og derfor så kører vi det som en test ligenu. For er det mon overhovedet noget, I har lyst til? Derfor er der også en begrænsning på antallet af deltagere her i begyndelsen.

Fokus vil i første omgang være FÆLLESSKABET! Det vil ikke som sådan være teknikker og bagningen, der er det primære. Teknikker og avancerede gennemgange hører sig fortsat How To videoer og Bagekurser til. Vi vil sammen bage simple hverdagskager, hvor der stadig vil være overskud til at stille spørgsmål, svare, nærvær og hygge.

Ved bagekurset tirsdag d. 16/8-2022 lægger vi derfor ud med at bage træstammer sammen. Helt klassiske og lækre træstammer.

Ønsker du at deltage i livebagningen? Find linket i Vores Bageforum, et par dage i forvejen.

Bliver det en succes, kommer der selvfølgelig flere livebagninger for Klub Ditte Julie medlemmer i fremtiden.