Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk…
9. juli 2018

Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk…

Sandheden fra børn og fulde folk

Kender du sætningen eller hvor mange gange har du hørt den “man skal høre sandheden fra børn og fulde folk”? Men hvad nu hvis man selv er den fulde og man skal opleve sandheden af sig selv i fuld tilstand?

Tror det kræver en forklaring!

Jeg er 31 år gammel og tilsyneladende har jeg haft et behov for, når jeg drikker alkohol at drikke mig fra sans og samling. Som i sådan virkelig teenage-fuld. Det fede er bare (læs: det pinlige er bare), at jeg INTET kan huske fra mine drukture. Jeg tror min krop prøver at fortælle mig et eller andet?!?!?!… Jeg har nu valgt at lytte og stoppe op.

Følelsen af ikke at kunne genkende sig selv.

De sidste par gange, hvor jeg har været ude og “feste”, har alkoholen stået så hårdt. Faktisk så hårdt, at det 2 gange i streg har givet mig blackout i hukommelsen. Jeg kan virkelig INTET huske. Ikke kun sorte huler, nej nej… Der er helt sort! Jeg kan se på taxaboner mv., hvad tid jeg kom hjem, og det skræmmer mig helt vildt! Det betyder så, at jeg har været aktiv i mange timer uden at kunne huske noget som helst. Ikke nok med, at jeg har tømmermænd dagen efter, har jeg også moralske tømmermænd overfor mig selv. “Hvordan kan jeg lade det gå så vidt”….?

Tror så meget min krop prøver at fortælle mig noget… Jeg kan godt gætte det, men valgte ikke at lytte første gang. Så tog jeg endnu en druktur, og nu er jeg ikke i tvivl. JEG SKAL LYTTE! Jeg kan ikke holde mig selv ud eller genkende mig selv, når der kommer de mængder alkohol ind (åbenbart)….!

At turde trække stikket

Det er gået op for mig, at min krop har brug for at slappe lidt af og trække stikket en smule. De sorte huler og måden min krop reagerer på alkohol (i de mængder) gør jeg har fundet ud af, hvor meget jeg er på hele tiden. Når jeg så får alkohol giver min krop slip – alt for meget slip!

Det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget andet 🙂 Der er sommerferie om en uge, og jeg har naturligvis lidt arbejde, men jeg SKAL holde ferie med familien og slappe af i kroppen og i hoved. Ellers kan der ikke komme ny energi og tanker til hjernen – og jeg har brug for det.

Vil lige sige, at jeg på ingen måde er stresset eller ikke kan styre det. Okay det kan måske defineres det der med at styre det. For ingen tvivl om, det koster på familiefronten at jeg arbejder så meget som jeg gør. Men det er et valg Marck og jeg har taget, og vi har nogle helt klare retningslinier herhjemme. Men det kan være svært at holde op med at arbejde, når man rent faktisk laver noget man elsker så meget, og jeg er dybt taknemlig over, at jeg kan leve af min hobby. Og så er jeg simpelthen så glad og taknemmelig for at Marck har givet mig lov til at udleve en kæmpe drøm!

Nye tiltag

Jeg lovede faktisk Marck sidste år, at jeg i 2018 kun ville arbejde 2-3 aftener om ugen (+/-). Vi har lige rundet 1. juli og jeg har nærmest arbejdet hver aften siden årsskiftet. Det må stoppe nu! Jeg skal blive bedre til at være mere sammen med Marck og slappe af om aften! Heldigvis forstår Marck godt, hvorfor jeg arbejder hele tiden og min glæde ved det, meeeeen jeg har trods alt også et ægteskab og en ven som skal plejes ❤️ !!

Skulle du ligge inde med gode råd til at give bedre slip på arbejdet, så smid dem endelig min vej i en kommentar under blogpostet, så kan andre også få glæde af dem 🙂

GemGem

GemGem

GemGem