Mandagstanker – Beviset om, at jeg konstant tænker på kage!
19. marts 2018

Mandagstanker – Beviset om, at jeg konstant tænker på kage!

Måske jeg skulle gøre det en fast del af bloggen og lufte lidt mandagstanker. Der farer altid en masse igennem mit hoved i sådan en weekend. Nu kommer der i hvert igen lidt mandagstanker.

ditte julie ferie datter

Jeg talte i telefon med min veninde, Carina og midt i den samtale fortæller jeg, at jeg fiskede nogle frosne bær op fra min datters morgenmad, som om det er det mest naturlige i hele verden. Hun stopper mig og siger: “seriøst, du er så sindssyg! Du tænker på kage hele tiden”. Det er først efter vores samtale, at det slår mig! Hvad fanden er det med mig? (ja, sorry sproget).

JA – jeg stjæler min datters morgenmad

Jeg sidder og har en kageide på hjernen, og har ikke lige kunnet finde hele frosne bær, kun i små stykker eller som støv. Men jeg SKULLE bruge hele frysetørrede bær til min kageide…..

Karla sidder og spiser morgenmad, og pludselig tager jeg mig selv i, at jeg sidder og kigger på hendes müsli, som dæleme indeholder hele frosne bær. Jeg kaster mig ind over bordet og begynder at fiske i hendes morgenmad. De hele frosne bær skulle reddes til min kage 🙂

Karla spørger flere gange, hvad jeg laver. Jeg undskylder med, at jeg skal bruge dem til en kage. Men de er blevet lidt bløde. Jeg går op og tømmer hendes müsli. BINGO jeg fandt en masse hele frosne bær 🙂

I bund og grund kunne jeg sikkert købe dem på nettet eller finde dem i en specielbutik inde i byen, men jeg blev så ivrig og glad.

musli hele frosne bær

frosne bær kage

Beviset på, at jeg kontant tænker kage

Ja, det må vidst bare være et bevis på, at jeg har kage på hjernen.  Jeg bliver inspireret til nye kager hele tiden og hjernen står ikke stille… også selvom det så er på bekostning af Karlas morgenmad 🙂

Det ender med jeg ødelægger mine børn! De laver konstant kage. Om de leger i deres legekøkken, leger med perler eller modulervoks, så laver de kage som mor. Karla spørger tit om hun må være med i køkkenet. Eller det vil sige hun gjorde! Men oftest svarede jeg “Årh skat, mor skal lige koncentere sig, da kagen skal bruges til et billede”. Nu kommer hun og siger “mor må jeg være med eller skal du tage billeder af det”?….

Årh jeg bliver helt ked, tænk hvis jeg skræmmer hende ud af køkkenet, men det er jo mit arbejde. Min hobby er gået hen og blevet mit arbejde, og jeg skal tage billeder af det. Derfor har jeg altid mørdej liggende i køleskabet, så Karla kan få en klat mørdej, en kageruller og lidt krummel. Skal dæleme ikke tage køkkenglæden fra hende.

Nå, det var lidt sjove mandagstanker fra mig… Dejlig mandag!

GemGem