At turde tro på sine drømme er en ting, men at realisere dem er noget anden…
9. april 2018

At turde tro på sine drømme er en ting, men at realisere dem er noget anden…

Mandagstanker

Jeg er blevet helt glad for de her mandagstanker. Det får mig virkelig til at tænke over nogle ting, og jeg føler helt jeg kan bruge dem som terapi. Jeg håber du også får lidt ud af det, og om ikke andet får du et endnu større indblik i, hvem jeg er.

Mine mandagstanker skal ikke altid være så dybe! Der er også en grænse for hvor dybt jeg skal grave og ikke mindst kommer det også meget an på, hvad jeg har oplevet i løbet af ugen.

Denne uge…

Denne uge har budt på mange, jeg gentager MANGE udfordringer! Sådan helt bag om facaden. Udfordringer jeg virkelig har svært ved at beskrive/fortælle om uden jeg kommer til at svine andre til. Jeg vil faktisk ikke bruge mine medier til at tale dårligt om andre! Men der er en grund til jeg ikke rigtig kan blogge så meget for tiden. Jeg håber af hele mit hjerte, at der kommer afklaring i denne uge.

Derfor vil jeg hellere bruge min tid på at fortælle om de mega spændende ting der er sket i denne uge. Dog kan jeg ikke fortælle, hvad det helt konkret går ud på. Men jeg må bare sige, at jeg i denne uge ikke kun har turde drømme, jeg har rent faktisk præsenteret min drøm for nogle mennesker, som jeg håber på, vil tro lige så meget på den som mig. Tænk hvis jeg må få endnu en drøm udfyldt! WOW. Krydser alt jeg overhoved har.

For bare to år siden turde jeg dårlig tro på, at det var muligt at leve af mine drømme. Jeg drømte en masse og havde ikke det store netværk, idet jeg uddannelsesmæssigt kommer fra en helt anden baggrund.

Ærligt  – jeg drømmer dagligt, og mange af mine drømme aner jeg ikke, hvordan jeg nogensinde skal få realiseret – det kan stadig være mig en gåde. Hvordan gør man lige, hvem går man til med sin idé. Og når man så går til andre med sin ide, er den så god nok, nytænkende og vil dem man går til tro lige så meget på den? Lige nu har jeg kastet en masse bolde i luften, og det ser ud til at andre tror lige så meget på min idé som jeg selv 🙂

drømmer stort

Drømme er vigtige….

Men at turde tro på sin egen ide, og rykke på det, det i sig selv kræver en medalje. At få den mulighed at præsentere ens drømme for andre er en gave, og det koster også mange nej’er eller afvisninger. Men det gør ikke drømmen eller ideen dårlig. Måske bare ikke den rigtig samarbejdspartner til det projekt.

Jeg har virkelig lært de sidste 2 år, at jeg skal tro på mig selv og mine egne drømme! Ikke alt bliver til virkelighed og mange af drømmene forbliver drømme, og andre bliver til virkelighed. Men det vigtigste er, at jeg tror på drømmene og mine ideer. Hvis jeg ikke tror på dem/mig, så kan jeg heller ikke forvente andre kan.

Kæmp for det du brænder for og dine drømme, uanset, hvad det er! ❤

livet som selvstændig