Manifestér dine drømme med Drejebogen
19. maj 2022

Manifestér dine drømme med Drejebogen

Jeg har altid en masse bolde i luften og er altid i gang med et hav af forskellige projekter. Derfor skal jeg virkelig også holde tungen lige i munden ift. at holde fokus, huske hvad mit mål er og fastholde den planlagte vej. Jeg bliver meget ofte ramt af nye idéer, nye tanker, nye vinkler at anskue fra – og det kan let “forstyrre”. Det er ikke alt, der forstyrrer negativt. Nogle ting bidrager til endnu federe projekter, nogle ting giver ny energi, nye perspektiver. Andre forstyrrer negativt og kan fjerne mig fra den sti jeg er på vej ned af, så det kan blive utrolig svært for mig at finde tilbage.

Jeg kan ikke påvirke, hvor mange “forstyrrelser” jeg bliver mødt af. For de kan komme fra alle steder: gennem medier, gennem kollegaer, gennem samtaler med veninder, på en løbetur, i naturen, når jeg bader i havet, samtaler med mine børn. De kan komme ALLE steder fra. Så det kan jeg ikke undgå eller løbe uden om. Men det jeg kan gøre, er at huske mit mål, huske mine drømme, fastholde mig selv på stien.

DIN drøm, DIN vej

For at bevare mit fokus manifesterer jeg altid mine drømme. Jeg forestiller mig helt oprigtigt, at jeg er som en magnet. En magnet der tiltrækker dét, som der sendes ud. Eller måske i virkeligheden jeg ser mig selv som en radiostation, som sender radiobølger ud og retur kommer dét, jeg ønsker. Dét kommer retur fordi, jeg har bedt om det. I mine øjne er det simpelt – vi tiltrækkes af den energi, vi sender ud.

Jeg bruger forskellige redskaber til at manifestere mine drømme. Forskellige redskaber til at opnå mine drømme.

Jeg mediterer langt de fleste morgener. Det giver mig ro til dagen. Vi har utrolig, utrolig mange tanker hele dagen. Nogen gange kan alle de tanker godt blive for meget for mig – de giver mig uro og forstyrrer mig. Derfor har jeg lavet en aftale med mig selv. En aftale, der primært gælder alle de dårlige og forstyrrende tanker, vi får. Når jeg får en af disse tanker, anerkender jeg, at den er dér. Men så snart jeg har anerkendt tanken, lægger jeg den fra mig igen. Jeg gemmer tanken, til jeg mediterer. Når tiden kommer til, at jeg skal meditere og tid til, at jeg igen må tage tanken frem, oplever jeg meget ofte, at det kun er meget få af tankerne tilbage. Flere af de dårlige tanker er simpelthen forsvundet – de var slet ikke så “store” eller “vigtige” som de føltes i øjeblikket.

Derudover bruger jeg selvfølgelig min Drejebog. Drejebogen er en selvudviklingsbog, jeg selv bruger til årlige, månedlige og daglige mål. Jeg kunne skrive stolpe op og stolpe ned omkring min egen selvudviklingsrejse, og hvorfor jeg har lavet Drejebogen. Men jeg har før skrevet en masse, som du kan læse her og her. I dette blogindlæg vil jeg “nøjes” med at fokusere på, hvordan jeg bruger bogen til at manifestere.

Drejebog

Hvordan bruger jeg Drejebogen til at manifestere mine drømme?

Ovreordnet set skaber Drejebogen et fokus. Et fokus, der hjælper mig til at holde mig på den linje, jeg ønsker.

Drejebogen fungere lidt som en dagbog for mig. Jeg skriver mine tanker ned. Jeg stiller mig selv kritiske spørgsmål – er jeg der, hvor jeg ønsker? er jeg den, jeg ønsker? Jeg skriver mine kerneværdier ned og tjekker løbende op på, om jeg efterlever dem. Når jeg skriver alle disse ting ned, bliver det pludselig langt mere konkret, end hvis det blot forblev i hovedet og i mine tanker. Ved at det bliver konkret, er det også langt nemmere for mig at opnå en gennemgående forståelse af og dybde omkring min drømme. NU kan jeg manifestere mine drømme.

Jeg kan sætte mine mål. 

At manifestere sine drømme handler i langt høj grad om at overlade drømmen til universet. At have troen på, at det nok skal lade sig gøre. At universet hjælper dig. Men manifestation handler også om troen. Din egen tro på, at det nok skal lykkes. Jo mere jeg gør mine drømme og ønsker konkrete ved at skrive dem ned, jo mere tror jeg selv på det. Jeg har troen i nuet.