Min brudekjole // den smukkeste brudekjole nogensinde
15. september 2017

Min brudekjole // den smukkeste brudekjole nogensinde

Ærligt jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal beskrive min brudekjole med andre ord end “SMUKKERE END SMUK”…. Kjolen blev ligesom jeg havde drømt om!

Lasse og jeg har snakket en del om kjolen, hvordan min krop skulle fremhæves og hvordan jeg skulle udformes, for at få de bedste sider af min krop frem. Med andre ord, jeg har ingen talje og har en løberkrop, så jeg havde brug for noget talje. Jeg elsker mit skød på kjolen og det var faktisk mit eneste krav og ønske til kjolen.

Lasse har formået at skabe en kjole, som er SÅ MEGET mig. Samtlige af mine veninder var ovre og sige til Lasse “du har simpelthen skabt kjolen til Ditte, det er så meget hendes kjole – smukt arbejde”, de kender mig så godt, og den kjole var bare MIG !! Det var ikke kjolen der kom med Ditte, men en enhed, som gik op af gulvet til min kære Marck! TAK TAK TAK Lasse ……!!!!

Brudekjole tilpasning

 

Jeg kommer til at savne alle mine tilpasninger, hyggen hos Lasse og vores mange grin. Vi valgte at fjerne de lange ærmer og sætte et “langt” skulder ærme på.

Min brudekjole og billeder fra dagen (deltajler)             

GemGem