Min dybeste og mest meningsfulde rejse
19. oktober 2022

Min dybeste og mest meningsfulde rejse

Jeg har gennem tiden forsøgt mig med mange ting, for at finde dybt ind i mig selv. Jeg har oplevet en masse ting, som virker rigtig godt. Der kan også være forskellige tidspunkter og behov i mit liv som gør, at jeg til tider finder fordybelse i én ting mere end andet i dette øjeblik, mens andet kan virke på et andet tidspunkt.

Kakaoceremoni med saunagus og isbad

Men aldrig har jeg prøvet noget så fordybende og healende som en kakaoceremoni kombineret med saunagus og isbad. For mig er det den helt optimale kombination. Jeg har ikke opnået dén følelse og den magi før, som når disse elementer kombineres. Det er de dybeste, mest givende og mest meningsfulde rejser, jeg til dato har været på. 

Ved en kakaoceremoni sker der noget helt særligt. Ceremoniel kakao kalder os tilbage til os selv og forbinder os til vores sjæl. Kakaoeremonien hjælper os derfor med at skære gennem tankemylder og mentale blokeringer. Den hjælper dig til kærligt at åben dig op og være mere kærlig og mild ved dig selv. Kakaoen skaber en kærlig forbindelse til dit hjerte og tvinger dig til at lytte til det!

Det er vigtigt at sige, at den kakao jeg arbejder med er i en særlig høj kvalitet og ikke som den kakao, vi kender fra supermarkederne. Kakaoen har været igennem færre forarbejdningsprocesser end almindelig kakao. Kakaoen giver dig en følelse af at blive fyldt op med kærlighed og en følelse af, at du har lyst til at holde om dit hjerte. En stor taknemmelig, indre ro vil formentlig ramme dig. Kakaoen kan bruges til at give slip og sætte en intention for din mål og drømme.

Samtidig vil varmen i saunagusen lade dig falde helt og dybt ind i dine egne tanker og dit eget sind. I en saunagus kommer du helt derind, hvor følelserne godt kan gøre ondt. Men det skal gøre ondt, for at det kan blive godt. Alt dette skal vi for at arbejde med kroppen. Vi skal helt derind, hvor det være en smule ubehageligt at være følelsesmæssigt for at rejse os endnu stærkere. Det er så givende, dyb og meningsfuld en proces. 

Dette er kombineret med iskolde bade mellem de varme saunagus. Isbadene er ca. 0 grader. Det er enormt healende for kroppen at arbejde med sig selv i varmen, såvel som kulden. Og alt dette sker i rum med kakaoens selvkærlige virkning. Isbadene virker godt på immunforsvaret og booster din energi. 

Deltag på min unikke kakaoceremoni

Dét vil jeg gerne dele med andre. Og derfor er det nu muligt at komme med mig på denne rejse. Jeg vil guide dig og skabe det trygge rum, som der skal til for, at du kan føle dig tryg og tillidsfuld til processen og din egen rejse. 

Køb din plads til kakaoceremoni med saunagus og isbad her.

Sammen med Daniel fra Saunabussen afholder jeg nemlig unikke events med kakaoceremoni som fokus kombineret med 6 gange saunagus opdelt af iskolde bade. Jeg glæder mig til at skabe et helt unikt og tillidsfuldt rum for alle, der ønsker at fordybe sig i sig selv og give sig selv en masse selvkærlighed.