Min nytårsaften – ikke som i gamle dage – Ditte Julie Jensen
1. januar 2017

Min nytårsaften – ikke som i gamle dage – Ditte Julie Jensen

skaermbillede-2017-01-01-kl-13-47-26

I år holdte vi nytårsaften for 3 vennepar. Vi har alle fået børn og nogle flere er på vej. Det giver derfor sig selv, at ikke sætter os til bords og sidder der alle mand og nyder en 5 retters. Det er nærmest et mirakel, hvis halvdelen af selskabet sidder ved bordet på samme tid. 😀 Med 8 voksne og 5 børn, blev vi færdige med at etage-spise på kryds og tværs kl. 23.30 – så vi kunne lige nå at tage kransekagen og champagnen på bordet og hoppe ind i det nye år 🙂

Jeg har de sidste 5 år ikke været fuld nytårsaften da jeg har været gravid, ammet, gravid igen og ammet igen 😉 Plus man ikke kan drikke sig ned, og gå i seng kl. 04.30 med samme glæde, når man ved ungerne står om om 2 timer 🙂 Halleluja !!

Vi havde en dejlig nytårsaften og der blev hygget og spist vildt lækker hjemmelavet mad !!

Jeg ELSKER virkelig at lege og pynte bord, måske det ikke kommer bag på jer – det gælder også for mine kager 😉 Synes det er så hyggeligt med et flot bord, især når man skal sidde der i mange timer.

Jeg havde lavet lidt starters til Dronningens Nytårstale. Jeg havde lavet en mælkechokolademousse med saltkaramel og kransekagebund. En flødebolle med lemoncurd, flødebolleskum og marcipanbund. En lille kransekage på lakridsmarcipan og hindbær.

Kransekagen har jeg lavet sammen med Karla 🙂 Min dygtige hjælper. Hun vil så gerne være med, så prøver at lade hende gøre flere ting.

Årets nytårsdessert lavede jeg, så alle gæsterne kunne få en smagsprøve fra min kommende bog. Glæder mig så meget til I skal se den til sommer ;D

SKÅL og GODT NYTÅR !!!! Jeg har kun et nytårsforsæt i år – skal nyde mine dage, oplevelser og min rejse noget mere – levet noget mere i nuet!

Kram Ditte og jeg glæder mig til 2017 !!!!

GemGem