Min polterabend – er stadig helt HØJ !! 1. del
5. juni 2017

Min polterabend – er stadig helt HØJ !! 1. del

Lørdag morgen den 3. juni, kl. 08.15 vælter det ind med en masse dejlige damer – næsten alle damerne i mit liv, med høj musik, skrig og skrål…. så er det vist blevet tid til mit polterabend !! Jeg kigger på Marck, som smiler over hele hoved, og jeg tager et kig ned af mig selv, som stå i bar røv og en lille top, morgenhår og dårlig ånde.

Ditte Julies veninder står på vejen foran Ditte Julies hus. På vej til at overraske hende på hendes polterabend.

Skærmbillede 2017-06-05 kl. 21.00.34 Skærmbillede 2017-06-05 kl. 21.00.47

Nu var der dømt polterabend. Jeg troede vi skulle til Marcks lillesøsters fødselsdag, inden da havde jeg lige nogle dåbskager, som skulle gøres færdig. Der havde været en masse problemer omkring de dåbskager, fordi jeg godt kunne fornemme på Marck, at jeg ikke kunne lave dem, og pludselig begyndte der at komme en masse andet op, og jeg prøvede mod min vilje at aflyse kagerne, men forældrene kunne ikke finde en anden med så kort varsel (en gammel barnsdomsveninde), så jeg valgte at hjælpe alligevel. Marck havde prøvet at finde min gamle barndomsveninde på facebook, for at forklare hende sitautionen, men måtte opgive.. Jeg stod derfor og knoklede med disse kager, da mit hjem blev væltet.

Jeg brød helt sammen, da de kom.. Jeg blev så overvældet af de var så mange, og de alle havde planlagt en dag kun for mig… Jeg havde sommerfulge i maven og gik i panik. Skulle pakke en taske med flot tøj, badetøj og aktivt tøj på 4 min. og herefter stå skoleret ude i min have. Jeg rystede så meget!! Annemette overtog kagerne og fik sat det sidste touch på dem 🙂

Uden morgenmad eller noget som helst startede dagen med en omgang ølstafet på kæpheste (det er vel nu var der dømt polterabend og jeg er gammel ridepige, har haft en del heste og rejst land og rige rundt for at springe med mine heste. Som barn red jeg altid på kæphest i huset eller haven.. Jeg svang mig selv over samtlige forhindringer jeg havde lavet), så naturligvis skulle vi springe os igennem en bane med øl som endestation og retur igen.. Så er dagen ligesom startet !! 😀 Herefter stod den på morgenmad og lidt hygge..

Skærmbillede 2017-06-05 kl. 21.01.29

Pludselig lyder en masse larm, og 11 motorcykler kommer og henter os.. FUCK motorcykler !!!! Jeg DØR langsomt og har allerede set døden i øjnene.. Jeg er så bange for de to hjulede cykler med alt for mange hestekræfter! Min bror havde engang sådan en “farlig” fætter, og jeg var panisk angst for den! Men jeg havde intet valg – afsted skulle alle mand. Som de andre så sødt sagde, det handler om at komme ud af sin comfort zone – point taken! Men heldigvis var det kun lige præcis en nær dødsoplevelse for os alle – sådan mere eller mindre (overdrivelse fremmer forståelsen) :D… Jeg råbte måske lidt meget “NEEEEEJ” under min tur!!!!!

Ditte Julie og hendes veninder står bag en motercykel, som de skal ud og køre på.

Skærmbillede 2017-06-05 kl. 21.04.04

De kære drenge satte os af ved Islands Brygge, havnebadet – nu stod den på vandpolo i havkajakker.. Weehuuuu det var helt vanvittig sjovt! Jeg kom på hold med min mor og Annemette. Vi vandt da én runde 😀 Annemette synes naturligvis jeg skulle en tur i det kolde hav…. Hævnen var sød og i kom hun også ;)..

Ditte Julie spiller kajak polo.

Ditte Julie og hendes veninder står op kajen ved Islands Brygge i våddragt og redningsvest - klar til at spille kajak polo.

Efter en masse grin og vand, stod den på hyggelig grillmiddag på tæpper på Bryggen. Men alt godt fra min veninde, Christine. Så LUKSUS !!! Dittes pølsefest 🙂

Ditte Julie spiser en hotdog af en lyserød paptallerken.

Kl. er 12-13 stykker (tror jeg), og jeg er godt flyvende! Alt for mange genstande allerede! 🙂 Med en masse våde væsker i hænderne og et godt anlæg med musik gik turen til metroen, hvor vi skulle mod Amager Strand (fandt jeg ud af). Turen i metroen tog en uventet drejning, da nogle meget søde spejdermennsker begyndte at spille på diverse instrumenter og spille “congratulation” – så fedt !!!

Ditte Julie går med hendes veninde på et fortorv med prinsessekrone og øl i hånden.

Et orkester spiller i metroen.

Ditte Julie sidder på asfalten med en højtaler på benene og prinsessekrone på.

Ditte Julie og hendes veninder står i hver deres store badebold.

…….. Fortsættes !!

(vil lige endnu engang sige mine dejlige kvinder i mit liv TAK for den mest gennemførte dag EVER !!!! Jeg kan slet ikke beskrive for lykkelig, taknemlig og glad jeg er for mit polterabend!!)

Skærmbillede 2017-06-05 kl. 21.16.02

 

GemGem