Min polterabend // Nu går det ned – 2. del
10. juni 2017

Min polterabend // Nu går det ned – 2. del

Hvis du først er hoppet med på vognen nu, må du ikke snyde dig selv for 1. del inden du går i krig med læsningen. Læs “Min polterabend – er stadig HØJ, 1. del

Når men lad os komme til 2. del – efter at have grinet af – efter den sjoveste omgang fodbold aka FunBallZ, blev jeg kåret til den bedste spiller (måske lidt snyd?!?!?! Ingen ved det og ingen tæller – jeg blev glad) – Tror faktisk min veninde har min vin endnu – retur TAK 😀

Ditte Julie sidder glad med en flaske vin i hånden.

Efter fodbold står den på lidt hygge, snacks og shots (igen)… 🙂 Vi sidder og høre musik og griner lidt over dagen i sin helhed. Hvorefter min veninde pludselig siger “så er det blevet tid til PIK spil…..” What… 🙂 Hvad er det – et vendespil. Vi bliver delt op i to hold, og vi skal kæmpe om hurtigst at finde de rigtige tissemænd.. Vi står lidt fra PIK vendespillet og skal løbe frem og vende to brikker, og løbe tilbage til holdet og forklare, hvilke pikke vi så og hvad der ellers var på billedet. Det blev hurtigt “sømand-pik”, “sort pik med knude” ovs. Shit det var underholdende 🙂 !! God ide. Behøver jeg nævne mit hold vandt 🙂 Man er vel en tissemandskender – eller noget.

Et shots skulle indebords og endnu en leg var sat op. Denne gang blev vi delt op i 3 hold, hvor hvert hold skulle have en model (jeg blev modellen på mit hold – naturligvis 😉 ). De andre på holdet skulle på 4 min. kreere en brudekjole ud af sorte sække og toiletpapir. SÆT IGANG!!!

Ditte Julies veninder laver en kjole til hende af affaldsposer og toiletpapir

Her ser i resultatet af tre brudekjoler, som jeg på alle måder mener, bør gå i produktion 😀

Ditte Julie står med to af hendes veninder i kjoler af affaldsposer og toiletpapir.

Tre skønne drenge kommer fredligt gående forbi efter at have købt is, og flere af mine veninder overfalder dem, og spørger om ikke de vil være dommere i vores brudekjole konkurrence… Lad mig bare sige det sådan, de havde intet valg, så nej turer de ikke sige. Men tro det eller ej, så tog de opgaven på sig, og var vildt seriøse… De vidste ikke, at det var min polter!

Ditte Julie står sammen med hendes venner til polterabend.

Og vinderen blev MIIIIIIIIIIIIG !! 😀

I får lige et skønt billede af mig taget på fast gerning – skulle sådan tisse inden turen gik videre.

Ditte Julie tisser bag højt græs på hendes polterabend

Afsted vi skulle – og vi hoppede igen på metroen alle mand. Næste stop til mit polterabend gik til Frederiksberg i en af mine veninders lejlighed, hvor alle kunne tage sig et bad og gøre sig lækre til aftnen. Vi blev taget i mod af en af mine veninder, som faktisk havde sagt farvel om morgen, da hun skulle hjem og amme, så jeg blev meget glad og overrasket da hun pludselig står i døren! Hun havde disket op med chips, dip (vigtigt) og drinks/champagne.. ELSKER DET!!! God musik i anlægget og alle løb rundt for at gøre sig klar… Perfekt!!

Ditte Julie lægger makeup sammen med hendes veninder på hendes polterabend.

De havde booket bord på Bistro AVENUE, som jeg elsker!! Jeg er pjattet med dem der arbejder derinde, altid så søde! (jeg har også siddet derinde og arbejdet en del! Elsker deres gæstfrihed). Vi skulle igennem en hel masse vine, champagne og tapas (forretten).

Ditte Julie smiler til kameraet med et glas vin i hånden.

SKÅL !!! Inden hovedretten stod den på et festeligt indslag fra en af mine veninder! Jeg har den vildeste veninde, når det kommer til festlige indslag til festen eller middagen. Nogle kan bare det der, og hun er én af dem!

Hun havde fundet på PENIS BINGO !!! Hun skal helt alvorligt sætte dette mesterværk af et underholdningsspil i produktion! Hun havde fundet 90 forskellige penisser, og ydermere giver samtlig 90 PIKKE 90 NAVNE!!! Det var så gennemført og sjovt!!! Vi var alle helt ødelagte af grin og kunne dårligt koncentrere os, da hun i ramme alvor satte sig ned for bordenden som en anden BANGOMESTER… Vi spille 1. række og herefter pladen fuld. Det ene navn efter det andet fylder restauranten, navne som “Sorte Per”, “bækken flækkeren” , “slangen” mv. Hatten af for det spil!!!! SÅ UNDERHOLDENDE!

Hovedretten stod naturligvis på Avenues vanvittige gode pizzaer!

Ditte Julie står med en pizza i hånden på hendes polterabend.

Herfra satte alkoholen ind og vi tog ikke flere billeder 😀 Jeg kan afsløre, at festen slutten omkring kl. 04 inde på Lusso, hvor vores fødder var danset flade. Shit en fuldstændig ubegribelig dag! Aldrig har jeg oplevet noget lignende.

For det første er jeg faldet på røven over hvor dejlige veninder jeg har, hvor heldig jeg er! At de har arrangeret alt dette kun for mig, det kan give mig helt tåre i øjnene. Synes det er så stort!

Min polterabend har også givet mig lidt at tænker over i forhold til vores bryllup… Jeg er næsten grædefærdig over, at dagen allerede er slut og jeg aldrig skal have en polterabend igen (TRIST).. Måske vi skal fornye vores løfter hvert tiende år 😀 Ny polter hver gang!! JA, tak 🙂

Men det fik jeg til at tænke over, hvor meget vi skal nyde dagen, når den kommer og værdsætte alt der sker og bliver sagt på dagen! Herfra har jeg kun at sige TAK! Jeg er så ubeskrivelig lykkelig og stadig helt høj over mit polterabend! I er de dejligeste… Glæder mig over jeg fylder 30 om 14 dage, hvor endnu en lille fest er i vente 😀

Ditte Julie står sammen med alle hendes gæster på hendes polterabend.

GemGem