Mit nytårsfortsæt for 2018
1. januar 2018

Mit nytårsfortsæt for 2018

Årh ja… de nytårsfortsæt er altså virkelig ikke noget jeg er super fan af! Jeg er på ingen måde fortaler for at have et. Og hvorfor vælger jeg så selv at tilføje et nytårsfortsæt til mit 2018?

Jeg har i 2017 flere gange oplevet små signaler og følelser, som har påvirket mig og min virksomhed. Små ting, som påvirker mig, som jeg ikke vil føle i 2018. Men jeg tænker mine følelser er meget almindelige, når man driver en virksomhed, hvor jeg er hoved emnet/brandet bag. Og ikke mindst når jeg deler så meget ud af mig selv, så bliver jeg let påvirket. Men jeg vil gerne blive ved med det og stadig være den jeg er.

Men jeg har lovet mig selv, at 2018 skal være anderledes! Derfor vil jeg fortsætte med at gå til Body SDS, og huske at have mig selv endnu mere med i alt hvad jeg foretager mig! Jeg vil gerne holde fast i hvem jeg er. For ærligt  – jeg elsker det jeg laver!

Nytårsfortsæt

Derfor må mit nytårsfortsæt være: at blive bedre til at lytte til mig selv, være den jeg er og holde fast i mine drømme og kæmpe for dem. Ingen andre kan gøre det for mig og da jeg nu er blevet den offentlige person, jeg nu engang er, er det vigtigt for mig at holde fast i Ditte og blive ved med at kunne se mig selv i alt hvad jeg laver.

For 2 måneder tilbage fik en enkel kommentar på min instastory mig til tasterne og jeg lavede dette blogindlæg. Men trods overvældende mange søde ord og tilkendegivelser fra alle jer dejlige følgere og læsere, kunne jeg ikke lade være med at tænke “jeg vil kunne se mig selv i alle opgaver”. Det er den fineste balance, men jeg ligger en ære og enormt meget personlighed i alt hvad jeg laver, og det skal I kunne mærke og ikke være i tvivl om.

På den måde bliver jeg en bedre Ditte, mor, hustru, veninde og smilet kan forblive siddende fra øre til øre 🙂 Jeg er mere end klar på et spændende 2018, med to flybilletter i skuffen og endnu flere spændende projekter, har jeg kun ét at sige : GLÆDELIG 1. januar 2018 og jeg glæder mig til at møde dig, 2018!

img_9453

GemGem