Mor-datter-jule-tur // Juletur
28. november 2017

Mor-datter-jule-tur // Juletur

Juletur med Karla

I dag rejser Karla og jeg på mor-datter-juletur!! Jeg har glædet mig helt vildt til denne tur! For første gang rejser vi alene på tur og det bliver magisk. Vi rejser nemlig til en magisk juleverden – Disneyland Paris, CHRISTMAS. Nej, nej, neeeeeej jeg kan slet ikke vente. Jeg elsker julen og at få lov at opleve Disneyland Paris i julen har været en drøm i mange mange år! Derfor er glæden ubeskrivelig stor.

Karla kan slet ikke være i sig selv og glæder sig til at komme ned og kramme alle Disneyfigurerne. WAUW det bliver stort.

Pressetur // annonce

Jeg ved faktisk ikke hvem som glæder sig mest?!?!?! 😀 hihi..

Vi lover at tage en hel masse billeder og sprede en masse julestemning derned fra de næste par dage!! Nu skal julen skydes igang, og jeg kan på ingen måde forestille mig en bedre måde at skyde julen igang på end en tur til Disneyland <3 Den ultimative jul i år! Også skal vi endda også holde jul selv.

Du vil kunne følge med på min Instagram (instastorys) de næste par dage.

Fik jeg sagt vi glæder os helt hysterisk meget ????? AFSTED MED OS <3 

GemGem