Mr. pilfinger er på spil igen…..
31. marts 2017

Mr. pilfinger er på spil igen…..

Skærmbillede 2017-03-31 kl. 16.38.59

Nørj jeg synes det er svært at være tilstrækkelig for tiden! Min datter er 3 år og nogle måneder, og Albert (mr. pilfinger) er lige fyldt 9 måneder, og den kombi er virkelig svær. Karla er virkelig kommet i den alder, hvor hun vil ALT selv, “KAN” alt selv, mærker følelser og sætter ord på dem. Hun er bare blevet en lille DIVA – holly molly! Albert er begyndt at kravle, og er alle vegne – også inde hos Karla, hvor legetøjet virkelig ikke er Albert-venligt lige pt.

Karla vil naturligvis meget gerne ligge (alt for små) puslespil, lege med ALT for småt legetøj nede på stuegulvet, hvor alle vi andre er – naturligvis, men altså så kommer Mr. pillfinger …. og Karla bliver frustreret, fordi han helst ikke skal pille, men moren her går lidt i panik, fordi alt legetøjet hun leger med er kvælefarligt… Karla skal have lov at være 3 år, være barn, og alligevel er hun jo så stor, at legetøjet er noget andet end det Albert leger med. Karla skal ikke sidde med følelsen af, at hun er skyld i nogen ulykke eller hun skal være ansvarsbevidst… Amen altså, det er jo store vanskeligheder vi er ude i – kan I se det…. 😉 Ej, helt ærligt! Jeg synes faktisk den er en lille bitte smule svær – bare lidt!

sponsoreret indlæg

Skærmbillede 2017-03-31 kl. 16.38.22

Jeg har derfor pakket lidt af Karlas “farlige” legetøj lidt væk, og bestilt lidt hjem, som de begge kan lege med. Mor er glad, men begge børn har også en fest og ikke mindst sammen! Årh de to har altså bare noget helt særligt sammen – lige præcis derfor jeg fik flere børn. 😀

Karla elsker pt. at klæde hendes dukker af og på, af og på, og lidt mere af og på, og så har de lavet lort (ja, undskyld) mindst 10 gange i minuttet ;). Albert elsker at være omkring dukkerne og ikke mindst at have sin egen dukke, og hive den lidt i håret – nok mest af alt fordi han gerne vil være ved sin søster.. Også er LEGO et kæmpe hit, men naturligvis LEGO Duplo, så de begge kan være med, og jeg kan have ro i maven, når jeg står og bager eller laver alt muligt andet ;).. Win win..

Jeg har shoppet amok hos Legetøjseksperten, som har et kæmpe udvalg af LEGO og ting til Karlas dukker.

Skærmbillede 2017-03-31 kl. 16.38.33

Jeg har shoppet, Baby born ble taske og et nyt sæt tøj til dukken – kæmpe hit. Sammen har de fået et kæmpe bundegård fra LEGO Duplo og en lille traktor til. I kan også finde Legetøjseksperten på facebook – https://www.facebook.com/Legetoejseksperten/?fref=ts

Skærmbillede 2017-03-31 kl. 16.40.12

GemGem