Nem og naturlig makeup. Se hvad jeg bruger jeg pt.
26. april 2019

Nem og naturlig makeup. Se hvad jeg bruger jeg pt.

Reklame for Cocopanda

Jeg er kæmpe fan af makeuppen fra Jane Iredale, og i takt med, at jeg har prøvet flere af deres makeup-produkter er jeg bare blevet endnu mere fan. Det er så friskt og gennemført lækker makeup, at jeg efterhånden udelukkende bruger produkter herfra. Derfor har jeg igen shoppet hos min yndlings makeup-pusher Cocopanda og fyldt mine makeup-depoter op med Jane Iredale makeup.

Sund mineral-makeup

Jane Iredale er naturlig og super holdbar makeup. Man behøver faktisk ikke at genopfriske makeuppen i løbet af dagen, som jeg ellers synes, at man bliver nødt til med andre typer makeup, hvis man eksempelvis skal ud efter en lang arbejdsdag. Derudover er makeuppen let at påføre og behagelig at bære – huden kan nemlig ånde igennem makeuppen, hvilket gør, at man ikke får fornemmelsen af at bære en “maske” af makeup. Jane Iredale makeuppen er ovenikøbet så sund for huden, at den anbefales af hudlæger verden over.

Makeuppen indeholder mineraler, der reagerer anderledes på lys end almindelig makeup, og dermed får pudderen, bronzerne, blussen osv. til at se mere naturlig ud på huden. Det gør, at makeuppen, særligt pudderen, automatisk lægger sig ind i ens hudtones farve. Dertil indeholder makeuppen ikke unødige fyldstoffer og uhensigtsmæssige ingredienser, såsom kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler a la parabener eller syntetiske duftstoffer.

Åndbar og holdbar makeup

Jeg er særligt vild med produkterne fra Jane Iredale, fordi min hud kan ånde igennem makeuppen. Når jeg eksempelvis lægger en pudder, lukker den ikke porrerne til og gør min hud fedtet pga. mineralerne i pudderen. Og ovenikøbet indeholder pudderen solbeskyttelse på 20 SPF, så når man går ud i forårssolen behøver man ikke at huske den fedtede solcreme under makeuppen. Det er jeg fan af!

Derudover kan jeg godt lide tanken om, at jeg bruger sunde og nærende produkter på min hud. Specielt efter, hvad min hud har været igennem på det seneste, vil jeg gerne værne endnu mere om den og forkæle den. Og det gør jeg virkelig med Jane Iredales makeup. Jeg har både shoppet de produkter, jeg bruger igen og igen og derfor skulle have fyldt depoterne op af, og nye produkter, som jeg har forelsket mig i.

Mine favoritter

Jeg bruger mineralpudderen hver dag for en jævn og ensartet hud. Pudderen er nem at påføre med en børste og lægger sig pænt ind i hudens farvetone, så det ser helt naturligt ud. Sammen med pudderen bruger jeg en bronzer på kindbenene og i panden, for at give et ansigtet et solkysset look, som passer supergodt til foråret og sommerens solstråler. På æblekinderne bruger jeg lyserød blush i farven Mystique, som også kan bruges på f.eks. øjnene. Som prikken over i’et har jeg fundet min nye yndlingsmascara (og tro mig, jeg har prøvet lidt af hvert, men den her slår simpelthen alle de andre). Jeg får de vildeste, fyldige og lange vipper, når jeg bruger den her mascara.

Derudover har jeg prøvet nogle nye produkter af, og jeg må bare sige, at de er ligeså lækre og vanedannende, som jeg forventede. Jeg har testet concealeren active light. Den er fuld af botaniske produkter og er lysreflekterende samtidig med, at den også fungerer som øjencreme, da den lindrer det sarte område rundt om øjet.

For at forkæle mine øjenvipper har jeg også købt en mascara conditioner, som lægges på før mascaraen for endnu længere, tykkere og sundere vipper. Den og mascaraen sammen giver de vildeste øjenvipper.

I løbet af dagen har jeg testet hydration sprays – både én mod fedtet hud og én som opfrisker huden og makeuppen. Man sprayer væsken ud i ansigtet ovenpå makeuppen, og det er det bedste, når man er træt i løbet af eftermiddagen, eller skal videre fra ét arrangement til et andet. Hydration spray mod fedtet hud stopper udbrud i huden og hydration spray D2O frisker op med ylang ylang, og jeg er virkelig blevet fan af dem begge. Jeg har altid én af dem med mig i tasken og sprayer den på, når jeg er på farten.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Jane Iredale makeuppen videre, hvis du ligesom mig er vild med makeup, der holder, samtidig med at ingredienslisten er til at gennemskue.

RABAT til dig…

Rabatkode: GREDIF – gratis fragt

Rabatkode: GREDI10 – 10% RABAT

Koderne er gyldige fra d. 26. april til d. 10. maj – “en gang per kunde” – det er kun muligt at bruge en rabatkode per ordre.

Fra d. 26. april har vi Green Weekend med 25-60% på næsten hele shoppen.

*Gælder ikke ByNoor, Herman’s Professional, Laura Mercier, Olaplex, Pollution Free, Sigma, Swiss Clinic, M2 & The Ordinary.

*10% Moroccanoil, Ole Henriksen, Yves Saint Laurent, Lancôme & Beaute Pacifique. *15% KMS. 

*20% Dermalogica, Exuviance, Giorgio Armani, Helena Rubinstein, Löwengrip & Maison Margiela.