Nye spændende ting i vente…
17. april 2017

Nye spændende ting i vente…

Kender du Greengate???

Lige inden påske, var jeg til et super spændende møde. Jeg synes generelt mine møder er spændende, for jeg ved aldrig hvor sådan et møderne vil ende. Men oftes ender de med at give mig en masse nye opgaver, og dette møde var ikke en undtagelse. Nixen bixen, dette møde var nemlig med Greengate, som har de fineste ting. Greengate emmer af hygge, omtanke for at skabe hygge!

Greengate og jeg skal lave en masse spændende ting sammen det næste stykke tid, hvilket jeg glæder mig for vildt til! Jeg kan ikke sige så meget endnu, men jeg kan mærke det bliver godt, som i sådan rigtig godt! Prøve selv lige at se et fint “påskeæg” jeg fik af dem.

Ikke sponsoreret, havde bare lyst til at fortælle jer lidt om fremtiden 😉
(måske det er en form for reklame, derfor REKLAME)

Skærmbillede 2017-04-16 kl. 16.56.00

Skærmbillede 2017-04-16 kl. 16.55.51 Skærmbillede 2017-04-16 kl. 16.56.25

Deres univers og mit univers bliver på ingen måde svært at få til at smelte sammen! Jeg er ret forelsket og kan se en masse spændende projekter foran mig, det kan kun blive godt.

Her i påsken havde jeg besluttet mig for, at jeg ville nyde min datter ekstra meget, nu jeg har Albert hjemme hver dag, så skulle påsken bruges på lidt MOR-DATTER-HYGGE! Efter mit “påskeæg” fra Greengate, tænkte jeg perfekt til vores hygge, da det nemlig lige er i Karlas ånd. Hun sagde med det samme “ej… er det til mig” …. NIXEN det er faktisk “mit påskeæg” 😀 Forklædet og grydelappen var dog til Karla.

Jeg havde lavet det hyggeligst morgenbord til os, med koldhævet boller med chiafrø, hørfrø, solsikkefrø og surdej. Sådan en dejlig morgen!

Skærmbillede 2017-04-16 kl. 16.57.13

Skærmbillede 2017-04-16 kl. 16.57.36

GemGem