Nye spændende ting på vej…..
5. februar 2018

Nye spændende ting på vej…..

Jeg er blevet selvstændig

2017 blev året, hvor jeg officielt kunne kalde mig selvstændig, iværksætter og forretningskvinde. Året, hvor min hobby og passion blev min levevej. Jeg er dybt taknemlig!

Men 2017 blev også året, hvor jeg virkelig fandt ud af, hvem jeg er og lærte mig selv at kende i mit nye virke som selvstændig. Jeg har trods alt været advokatsekretær i 10 år, som er en HELT anden verden. Men jeg kan tage mange erfaringer med mig.

Jeg har fundet min plads og jeg har fundet ud af, hvad der gør mig glad, hvilke opgaver jeg elsker at lave og hvilke jeg ikke skal sige ja til i 2018. Dermed ikke sagt, at jeg ikke har elsket alt i 2017, men nogle få opgaver var måske ikke lige mig i sidste ende. Derfor er der nye store ting på vej.

Jeg glæder mig helt vildt til at præsentere Jer for noget lidt andet til foråret. For mig er det store forandringer, men forandringer jeg glæder helt vildt til – det bliver så meget mig!

bagebabe ditte julie

Derfor bliver 2018 lidt anderledes…..

2018 bliver året, hvor jeg ikke mere skal stå alene i min lille virksomhed. Jeg er ved at skabe et lille team omkring mig, da min lille virksomhed faktisk ikke er så lille mere. Her er det vigtig for mig at nævne, at jeg har lovet mig selv, at give min familie lidt mere plads i 2018.

Det er faktisk svært for mig at skære ned på mit arbejde, fordi jeg aldrig føler jeg er på arbejde, da jeg lever og ånder for det – og elsker alle dage! Har virkelig fundet min rette plads/hylde i livet, og den plads skal nydes meget mere i 2018!

Når jeg lige har skrevet “Året der gik 2017“, er det helt underligt allerede at forestille sig en “Året der gik 2018”. Men jeg kender allerede 40-50% af mine opgaver for 2018 – og shit jeg er glad for mit skifte. ( Ja, undskyld jeg bander).

Vil endnu engang sige tak fordi I følger med, gør mine drømme mulige og deler så meget af Jer selv med mig – nyder det! TAK.. Glæd jer til foråret, nye spændende ting på vej og kan slet ikke vente med at kunne afsløre noget af det for Jer. ❤

(Fotograf Lars Ranek) 

Har du selv planer om at noget skal ændres her i 2018?

GemGem