Nyhed på Klub Ditte Julie
3. august 2022

Nyhed på Klub Ditte Julie

Jeg elsker GOD morgenmad/brunch! Til daglig spiser jeg meget sjældent morgenmad, men i weekender, på ferier, på hoteller, restauranter osv. elsker jeg at spise morgenmad. Gerne morgenmadsbuffet så der er en masse forskelligt at vælge i mellem. Det samme gælder, når jeg har langsomme morgener med ungerne. Så elsker jeg at hygge omkring morgenmaden og lave noget lækkert.

Derfor har jeg også længe gået og drømt om en brunch-kategori på Klub Ditte Julie, så jeg nemmere kan dele med jer og inspirere jer til hyggelige og varme morgener med familie og venner og lækker mad.

Og nu er det endelig sket. Klub Ditte Julie har nemlig fået en ny kategori: Brunch.

Madvafler med fyld på en tallerken

Allerede for en del år tilbage delte jeg en del ud af mine foretrukne morgenmadsopskrifter her på bloggen. Du kan blandt andet finde fem sunde gratisopskrifter her.

Morgenmad til enhver lejlighed

I den nye kategori finder du opskrifter til både den travle hverdagsmorgen og til den langsomme morgen med et stort brunch bord til søde gæster.

Opstillet billede af morgenmadsmuffins

Disse muffins med kanel og æble er super at have til travle morgener men hvor der stadig skal en masse næring til en lang dag. Samtidig er de skønne på et buffetbord med en masse forskellige små serveringer. I stedet for at lave små muffins med bagt grød kan du også lave en stor portion så der er til flere. Her har jeg lavet en opskrift på en stor portion delevenlig grød med pistacie og abrikoser.

Bagt grød i en rund silikoneform

Intet brunchbord uden søde sager!?

Her tror jeg langt de fleste er med mig. For hvis ikke en god morgenmad sluttes af med noget sødt, så ved jeg snart ikke… 😉 Der skal altså bare noget snasket bagværk til, hvis I spørger mig.

Brunsviger-snegle i en bradepande

Servér fx disse brunsviger-snegle for dine gæster. Og ja, du læste helt rigtigt. Det er nemlig både brunsviger og hjemmebagte snegle på en og samme tid – lækre bliver det bare ik!

Se alle de nye opskrifter i den nye brunch-kategori lige her på Klub Ditte Julie.