Nyt hår // Hårtab og opbygning
26. oktober 2017

Nyt hår // Hårtab og opbygning

Skærmbillede 2017-10-26 kl. 07.27.45

NYT HÅR !!! Jeg elsker det. Det er simpelthen blevet så fint og jeg har fået en alvorssnak med WOOMA aka Signe Eflund, idet jeg lider af hårtab efter 2 graviditeter og en travl hver dag 🙂

Det er som om mit hårtab efter jeg stoppede med at amme Albert aldrig rigtig stoppede – SÅ TRÆLS! Jeg har heldigvis det tykkeste hår, så der er nok at tage af, meeeeen nu skal det være slut!

FØR BILLEDE (lidt slidt)

Signe har givet mit hår en ordentlig omgang, og givet det en genopbyggende proteinkur samt en PH-bonder behandling. Jeg har lovet Signe at hun ser mig hver 5. uge fra nu af til genopbyggende proteinkur! Signe har naturligvis også farvet og klippet mit hår.

Jeg har fordobbelt mit indtag af fiskeolie og aktive B-vitaminer, da dette også er godt for håret (dette havde jeg dog gjort inden jeg kom til Wooma) – så nu kommer mit hår snart igen (håber jeg – be om !!) Kære Julemand, det er mit eneste ønske til jul 😀 hoho!!

Jeg skal pleje og vaske mit hår i Redked, Extreme og skal give det hårkur (MEGAmask fra Redked) ofte samt olie hver dag…. Jeg føler den allerede og jeg tror på projektet 😉

Jeg ELSKER mit nye hår!! Vi arbejder os hen imod min egen farve, som er bundfarven mere eller mindre 🙂 Også er håret blevet noget koldere.

Jeg er helt pjattet med det 🙂 Hertil morgen har jeg selv lige stylet det og leget lidt med det – farven er faktisk noget mørkere i virkeligheden – måske i kan fornemme det på mine egne billeder.

 

GemGem