Nye rammer, ny stil, men STADIG med masser af kager – nu på Blogly !!
14. oktober 2016

Nye rammer, ny stil, men STADIG med masser af kager – nu på Blogly !!

WEEEHUUUU !!!!! Jeg er en glad, stolt og taknemlig Ditte idag! Idag er dagen, hvor jeg går i luften på Blogly … Jeg er så lykkelig over, at mit navn og min side skal være en del af dette fantastiske bloggersite skabt af Mascha Vang !!

Ja, der er sket lidt i stilen og udseendet, men kun til det bedre. Jeg vil stadig bruge bloggen til at skabe inspiration, kreere kager og dele mine opskrifter med jer, men jeg vil også bruge siden til en masse tips og tricks, komme med mine anmeldelser af diverse bageudstyr, konkurrencer og meget mere. Lidt en ny stil, nu hvor jeg skal være en del af Blogly. Kom endelig med ideer til, hvad I synes min blog også kan/skal indeholder (skriv nede i kommentarboksen)… 🙂

Ditte_Julie_Jensen_blogly

Jeg håber I vil tage godt imod de nye fine rammer og fortsætte følge med…….

Jeg kan afsløre, at jeg har en FANSTISK konkurrence lige om hjørnet og opskriften på disse lækre Blåbærmuffins med havreklid og hvidt hvedemel … Glæd jer!

KRAM herfra…

GemGem