Oftest stillede spørgsmål

Find svar her

Hvordan bliver jeg medlem af Klub Ditte Julie?

Du kan blive medlem af Klub Ditte Julie ved at klikke her. Det eneste, du skal gøre er at tage stilling til, om du ønsker et måneds- eller årsabonnement. Derefter kan du med få klik oprette dig som medlem af Klub Ditte Julie.


Hvad koster et medlemskab?

Et medlemskab, hvor du betaler månedligt, koster 49 kr. om måneden.


Et medlemskab, hvor du betaler årligt, koster 399 kr. om året. Det svarer til knap 4 måneder gratis.


Du betaler dit medlemskab løbende, dvs. at medlemskabet automatisk fornyes, indtil det opsiges. Har du valgt månedlig betaling, trækkes 49 kr. en gang månedligt. Har du valgt årlig betaling, trækkes 399 kr. en gang årligt. By Ditte Julie ApS trækker betalingen for medlemskabet den dag, det bestilles, og ved betaling accepterer du samtidig, at abonnementet automatisk fornyes samme dato hver måned/hvert år, indtil det opsiges.


Hvor køber jeg By Ditte Julie-produkter?

By Ditte Julie forhandles i Imerco – både online på imerco.dk og i kædens fysiske butikker.


I Klub Ditte Julie viser jeg, hvordan jeg bruger formene og redskaberne i By Ditte Julie som inspiration til din bagning.


Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Ønsker du at opsige dit abonnement, så kan du gøre det til en hver tid.


Sådan opsiger du dit Klub Ditte Julie medlemskab: 1. Tryk på dit profilikon i øverste venstre hjørne

 2. Klik på Min Konto

 3. Klik på Gå til Abonnement

 4. Afmeld dit abonnement ved at trykke på Opsig Abonnement


Har du problemer med dette, er du altid velkommen til at kontakte os på klub@dittejulie.dk.


Dit medlemskab kan opsiges med en måneds varsel. Vi skal således modtage din opsigelse senest 30 dage før abonnementet automatisk fornyes.


Dit medlemskab kan dog først ophøre efter den periode, du allerede har betalt for og stopper derfor ved medlemskabsperiodens udløb.


Manglende betaling eller inaktivitet på Klub Ditte Julie betragtes ikke som opsigelse af abonnement og fritager dig ikke for betaling.


Hvordan ændrer jeg mine konto- og kort oplysninger?

Hvis du er aktivt medlem:


Har du ændringer til dit abonnement, herunder kort oplysninger, kan du rette oplysningerne under dit profil ikon i øverste venstre hjørne og herefter under Min Konto > Se abonnement > Betaling > Ændre/tilføj betalingsmetode > følg derefter de anviste steps afhængig af, om du betaler med kort eller MobilePay.


Hvis du er inaktivt medlem:


Som inaktivt medlem af Klub Ditte Julie kan du altid tilgå din profil, men du skal genaktivere dit abonnement før, at du kan opdatere dine kortoplysninger. 1. Følg linket: https://dittejulie.dk/mit-klub-ditte-julie/

 2. Login på din profil

 3. Her vil du blive mødt af en pop-up, der siger, at Dit abonnement er udløbet. Tryk på Forny abonnement.

 4. Du vil nu kunne se dit abonnement og ordrehistorik. Tryk på Se abonnement og tryk herefter på Abonnér igen.

 5. Herefter kan du trykke på Betaling > Ændre betalingmetode > følg derefter de anviste steps afhængig af, om du betaler med kort eller MobilePay. Vær opmærksom på, at hvis du førhen har været tilmeldt med MobilePay, så skal du opdatere dine kortoplysninger i MobilePay appen. Når du har gjort det, og genaktiveret dit abonnement, så vil betalingen ske automatisk igen.


På Min Konto-siden kan du også ændre din adgangskode, opdatere din adresse eller se din ordrehistorik.


Hvor logger jeg ud af mit abonnement?

Log ud-knappen er placeret nederst på alle sider.


Hvordan skifter jeg fra månedsabonnement til årsabonnement?

Hvis du gerne vil skifte fra månedlig betaling til årlig betaling af dit abonnement, så skal du igennem to enkle steps:


1. Først skal du gå ind på min konto, trykke på se abonnement ud for dit aktive månedsabonnement og derefter trykke på opsig abonnement nu.


2. Derefter kan du klikke her for at komme til din kurv, hvor du aktiverer årlig betaling.


Når du har gjort dette, vil du under Min konto kunne se, at du nu har et inaktivt månedsabonnement og et aktivt årsabonnement.


Hvordan fornyer jeg mit abonnement, hvis mit abonnement er udløbet?

Hvis du har et inaktivt abonnement, som du ønsker at forny, så skal du gøre følgende: 1. Følg linket: https://dittejulie.dk/mit-klub-ditte-julie/

 2. Login på din profil

 3. Her vil du blive mødt af en pop-up, der siger, at Dit abonnement er udløbet. Tryk på Forny abonnement.

 4. Du vil nu kunne se dit abonnement og ordrehistorik. Tryk på Se abonnement og tryk herefter på Abonnér igen. 


Hvordan er jeg sikker på, at jeg har opsagt mit abonnement?

Når du har opsagt dit abonnement, så vil du under Min Konto kunne se en streg i kolonnen under Næste Betaling. Det betyder, at dit abonnement er opsagt og vil udløbe ved periodens sluttidspunkt. Du kan se din præcise slutdato, hvis du trykker på Se abonnement.


  Kurv
  Din kurv er tomGå til shop
   Calculate Shipping