Om mig

Om mig

Ditte Julie

Mit navn er Ditte Julie Jensen. Jeg deltog i Den Store Bagedyst i 2015, og vandt efterfølgende juleudgaven i 2018. Sidenhen har jeg gjort min passion for kagerne til min levevej som formidler af det søde liv, TV-kok, kagebogsforfatter og foredragsholder. Jeg har udgivet 13 kogebøger og 6 e-bøger siden 2016 både ved Gyldendal og i eget forlag. I august 2019 lancerede jeg, sammen med Imerco, min egen bage- og stelserie by Ditte Julie, som jeg er designeren bag.

Derudover er jeg iværksætter og driver den online abonnementsforretning Klub Ditte Julie, som er fyldt med opskrifter, bagekurser og how to-videoer. Senest er jeg selv begyndt at være mentor for andre iværksættere med fokus på formidling, storytelling og branding.

Ditte Julie

Foredrag

6B90E545-17AE-4003-B047-4EC69FD0A5ED
Mentoroplæg på Seedster 5.0 i 2020
B041F256-33D9-49DE-8080-C9CDE0F2060D
Foredrag på Kreative Dage siden 2017
Webinar Dansk Industri og PostNord
Oplæg til webinar om “E-business – fremtidens handel” afholdt af DI Handel og PostNord
IMG_2158
Talte til deltagerne ved årets Company Programme 2021 udviklet af Fonden for entreprenørskab
839D99EF-97DF-4011-BA6A-C55BE02EF7BB
Oplæg på min egen Bootcamp for iværksættere på Marienlyst Strandhotel
IMG_1559
Oplæg/kundeaftener afholdt i samarbejde med Imerco på bl.a. Formland og i deres butikker landet over.

Er du interesseret i et foredrag?

Jeg holder typisk foredrag om min egen personlige rejse, iværksætteri, hvordan man interagerer på de sociale medier eller opbygger et personligt brand.

Hvis du er interesseret i at vide mere, så kontakt venligst min PR agent Elisa Lykke pr. mail: elisa.lykke@gmail.com

Bootcamp for iværksættere

I foråret 2021 afholdte jeg min første Bootcamp for iværksættere på Marienlyst Strandhotel. Jeg var så heldig at kunne samle 10 skønne iværksættere, der alle ønskede at udvikle deres forretninger sammen med mig og de andre deltagere. Vi havde tre dage fyldt med læring, workshops, netværk – og selvfølgelig en masse hyggelige stunder med spa, løb, middage og nærværende samtaler. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre bootcamp, hvor jeg kunne lære fra mig af alt, hvad jeg har lært på min vej, så deltagerne kunne få en masse konkrete værktøjer, redskaber og erfaringer med på deres vej.

Ditte Julie Bootcamp for iværksættere

Billeder fra min bootcamp

Ditte Julie Bootcamp for iværksættere
Ditte Julie Bootcamp for iværksættere
Ditte Julie Bootcamp for iværksættere

Aktuelle ambassadørskaber

Røde Kors Klub 10

Hvert år udpeger Røde Kors kendte og entreprenante personligheder fra kultur- og erhvervslivet, som får et år til at søsætte spændende og indbringende projekter til at samle penge ind, så Røde Kors kan fortsætte med at hjælpe sårbare og udsatte mennesker herhjemme og ude i verden.


Jeg er med i Røde Kors Klub 10 for 2022-2023.


Læs mere


CoolUnite

CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. Fonden skaber gode oplevelser og bidrager til, at børnene får en bedre hverdag.


Jeg blev ambassadør for CoolUnite i 2021.


Læs mere


Tema Lørdag på DR2

Værtsrolle

I efteråret 2020 var jeg på optagelser i Rumænien til et nyt tv-program om krystaller på DR2. Jeg har længe været draget af de smukke sten, og denne værtsrolle gav mig mulighed for at undersøge dem nærmere. Det var min første værtsrolle, men om et emne som optager mig meget, hvilket hjalp mig meget i processen.

Ditte Julie krystaljagt

Den Store Bagedyst blev starten på min selvstændige rejse

Tilbage i 2015 deltog jeg i Den Store Bagedyst og efterfølgende i juleudgaven i 2018, som jeg vandt. Det var en kæmpe oplevelse, og en oplevelse som i den grad har vendt op og ned på min verden. Uden jeg vidste det, blev det starten på min rejse som selvstændig. Jeg samler uden tvivl på gode, lærerige oplevelser, og derfor har jeg også efterfølgende opsøgt dem ved bl.a. at deltage i andre tv-programmer – bl.a. 5. Gear og Over Atlanten på discovery+ i 2020 og På tværs af Danmark på Tv2 i 2021. Det udvikler mig personligt og rykker til mine grænser. Jeg elsker udfordringen i det og ikke mindst de små og store eventyr, som følger med.

Bærlagkage5-min

Over Atlanten

I december 2020 drog jeg til søs i 21 dage sammen med Lars Løkke Rasmussen, Felix Smith, Umut Sakarya, Johannes Nymark og Sarah Bro i Tv2 programmet Over Atlanten. Sammen med et hold af erfarne mennesker sejlede vi fra Lanzarote til Caribien. Da vi fik fast grund under fødderne i Caribien og kort efter kom til Danmark, gik der lang tid før jeg virkelig forstod, hvilken tur jeg havde været ude på, og at jeg rent faktisk havde krydset Atlanterhavet. Tænk at jeg havde gjort noget, som jeg ikke anede stod på min liste over ting, jeg gerne ville opleve. Men det må siges at være en af de største eventyr, som jeg til dato har været på. Jeg elsker at udfordre mig selv og gøre noget lidt ekstremt, og det må man sige, at det var.

Over Atlanten
Over Atlanten
Over Atlanten
Over Atlanten
Over Atlanten
Over Atlanten
Over Atlanten

Podcasts

2022

Mit livs overskrift

Ditte Julie fortæller om, hvordan hendes rejse ud i verden til bl.a. Thailand og over Atlanten har udviklet hende og givet hende gode minder for livet.

Iværksætterdrømme med Alexander Stricker

Ditte Julie har troet på sig selv og fundet sit WHY, som tilfældigt viste sig igennem kagerne. Hun har ikke taget den traditionelle vej ind i iværksætteri – hun er gået sin egen vej og sørger for at gøre alting anderledes. Hvordan hun gør, giver hun et spændende og inddragende indblik i, i denne episode af Iværksætterdrømme, hvor vi kommer tæt på iværksætteren og hendes rejse, på både godt og ondt.

Overskud med Sofie Østergaard

Sofie Østergaard taler med Ditte Julie om, hvordan hun har fået en god økonomi til at hænge sammen med et kreativt liv i kagernes verden.

Parforholdet uden filter med Louise Luckow og Julie Houe

Det kan give nogle udfordringer at komme ud af et parforhold og ind i et nyt med kort mellemrum. Vi kan både møde fordomme fra vores omverden, men vi kan også stå selv og være forvirrede og måske endda komme til at tage nogle af de mindre konstruktive mønstre fra det forliste forhold med ind i det nye. Det snakker vi med Ditte Julie om i dette afsnit.

2021

112 for knuste hjerter med Maria Jencel

En podcast episode om ikke kun at bære rundt på sit eget knuste hjerte, men også på sine børns. Om at feste og arbejde sig ud af sorgen, indtil et sammenbrug på en madras i en tom skilsmisse-lejlighed efter en intens festival, giver anledning til at kigge indad. Om at forelske sig for hurtigt efter bruddet, tro, man ved, hvad man vil have, for at finde ud af, at det slet ikke var det alligevel – og om at få nye kærestesorger oven i de gamle ubearbejdede. Om at græde på kontoret i stedet for derhjemme, om at skrive sig ud af smerten og om aldrig – aldrig – at tale glimt om sin eksmand overfor børnene, heller ikke når man skærer tænder af vrede om natten.

Delebarn med Mia Vad

En snak om at turde at sætte sig selv først for at blive den bedste udgave af sig selv. Det er også en snak om ny kærlighed og bonusforældre, og om at rejse over Atlanten – uden børn!

Den nye standard med Nicolai Vittrup

En samtale om mental sundhed og personlig branding. En samtale om, hvordan Den Store Bagedyst blev springbrættet til at udfolde sig som forretningskvinde.

Mine udgivelser

7 bøger hos Gyldendal

6 bøger i mit eget Forlag

Udgivet 6 e-bøger

Afholdt utallige bagekurser

Ditte Julies børnebog, Vores Bageeventyr

Kvindefantasier II

I 2021 udkom bogen Kvindefantasier II, som Manager og PR-agent Elisa Lykke står bag. Kvindefantasier er en novellesamling med flere selvstændige, erotiske noveller. Elisa Lykke har selv skrevet to af novellerne og har derudover inviteret otte skønne damer til også at bidrage med hver sin fortælling. Jeg er én af disse og virkelig stolt af at have bidraget.

Kvindefantasier

Samarbejde med Nemlig.com

I 2019 lavede jeg sammen med Nemlig.com reklamefilmen Mere tid til livet. Jeg har også udviklet opskrifter for dem i tre år til mit bageunivers på Nemlig.com. I små korte videoer gav jeg også brugerne tips og tricks til bagningen, og sammen udviklede vi bagekasser med alle ingredienser, der skal bruges for at bage en lækker kage.

Ditte Julie reklamefilm for Nemlig.com

Tidligere ambassadørskaber

Børns Vilkår

Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller af samfundet. Børns Vilkårs mærkesager er omsorgssvigt, digitale svigt, skolesvigt og psykisk mistrivsel. 


Jeg har været ambassadør for Børns Vilkår siden 2015. Hvert år afholder Børns Vilkår Bag for BørneTelefonen, hvor børn og voksne over hele landet bager og sælger kager til fordel for BørneTelefonen. I 2020 var jeg med til at skabe inspiration til årets bagefest, som bageambassadør for Børns Vilkår.  


Læs mere Se introduktionsvideo


Støt Brysterne

I 2021 sætte jeg sammen med Støt Brysterne fokus på brystkræftsagen i en programserie. Jeg besøgte fire brystkræftramte kvinder og deres pårørende, og får derigennem et unikt og rørende indblik i livet under og efter et brystkræftforløb. Jeg taler også med cheflægen og professor i brystkræftkirurgi Niels Kroman om, hvordan brystkræft forebygges, hvordan vi forsker i brystkræft og hvad der sker, hvis man desværre rammes af sygdommen. 


Læs mere om serien


Sig det med bryster

I samarbejde med Kræftens bekæmpelse og Støt Brysterne lavede jeg i 2021 mini serien “Sig det med bryster”. I fire afsnit satte jeg fokus på 4 kvinders fortællinger om at have brystkræft tæt inde på livet. Det var med den største ydmyghed og taknemmelighed, at jeg gik ind i det projekt og delte det på min Instagram profil for at sætte fokus på brystkræft og forskningen på området.

Ditte Julie og Kræftens bekæmpelse

Flere podcasts

99 Problemer med Thomas Skov (2020)

99 Problemer er en hyldest af de problemer, vi alle sammen kender. Store som små. Lige fra sokker, der mangler – til skam over at spise rullekebab i dagslys. I denne episode taler vi om alt fra børn til peberkværne. 


Lyt til episoden


Ønskebarnet med Marie Louise Cramer (2020)

En snak om alle de tanker og frustrationer, der kan være forbundet med at forelske sig i et nyt menneske – og have to børn med fra tidligere parforhold. Ønskebarnet er en podcast af Marie Louise Cramer om fertilitetsbehandling, abort og livet som mor.


Lyt til episoden


Mit livs overskrift med Christina Sander (2020)

En snak om, hvordan det var at gennemgå en meget offentlig skilsmisse samtidig med en ny stor kærlighed. 


Lyt til episoden


Kvindelige iværksættere (2020)

I denne podcast episode deler Ditte Julie ud af sin iværksætter historie; fra en kvinde der ikke havde nogle drømme til en der har skabt et univers af kagenørderi og hvor iværksætteriet og passionen for også at hjælpe andre frem på scenen fylder mere og mere. Ditte Julie giver dig råd til, hvordan du kan komme igang igennem sin egen rejse og fortæller dig, hvordan hun bruger den spirituelle verden i sin forretning. 


Lyt til episoden


Den uperfekte skole x Freequent med Ditte Julie (2020)

Podcastserien “Den uperfekte Skole X Freequent” bringer dig tæt på en række danske kvinder, som deler ud af deres oplevelser, tanker og følelser omkring det at være en kendt skikkelse på de sociale medier og dermed have indflydelse på kulturen omkring dem.


Lyt til episoden på Podimo


Livness med Liv Johansen (2020)

Vi taler om at starte op som selvstændig og Ditte Julie giver dig konkrete tips til, hvad du kan gøre, hvis du ønsker at blive selvstændig. Hvordan det er at være mor til to små børn og balancere karriere samtidig. Vi taler også om Ditte Julies rejse i selvudvikling og hvilke metoder hun har fundet, der virker allerbedst for hende i at nå hendes højeste potentiale.


Lyt til episoden


Fuld af fordomme af Christina Rievers (2020)

Fordomme er tit nedsættende, men der kan også være fordomme, der har karakter af beundring. Christina Rievers omfavner det hele, og sammen med sine gæster, dykker vi ned i alle former for fordomme.


Lyt til episoden på Podimo


Bagekurser hos Miele

I 2,5 år underviste jeg fast hos Miele. Jeg var ambassadør for dem og omdrejningspunktet for vores samarbejder var mine fysiske bagekurser. Jeg underviste 16 personer af gangen i Mieles showroom. Det giver mig altid meget energi at undervise, og jeg fandt især ud af i denne periode, hvor meget jeg holder af at formidle og lære fra mig. Det kan ind imellem være svært at interagerer i en online verden på de sociale medier, men bagekurser giver mig mulighed for at snakke og møde de mennesker, som følger mig og deler samme bageglæde.

Ditte Julie bagekursus

Kontakt

Skal vi samarbejde?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte min PR agent Elisa Lykke eller Confetti CPH for SoMe samarbejder.

PR og presse

Elisa Lykke

elisa.lykke@gmail.com
SoMe samarbejder

Confetti CPH

julie@confetticph.com
Øvrige henvendelser

Ditte Julie Jensen

dittejulie@dittejulie.dk
    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping