Personlig træner og drømme – KUN 8 uger til brylluppet
22. juli 2017

Personlig træner og drømme – KUN 8 uger til brylluppet

Skærmbillede 2017-07-21 kl. 20.33.32

Jeg har taget en beslutning, som jeg elsker og er stolt af! Jeg tog valget om at få en personlig træner op til vores bryllup. Jeg har alle dage ønsket mig, at få en personligtræner til at hjælpe og guide mig, men har aldrig fået gjort noget ved det trods jeg har trænet i mange år før jeg fik børn.

Nu har jeg født to børn, og det kan mærkes i kroppen. Jeg har skiftet karriere, hvor jeg står op i mere end 8-10 timer dagligt (nogle gange mindre og andre dage flere timer), bruger min krop på rigtig mange måder, og vil gerne have en stærk krop, så den kan holde til det og ikke mindst have en god form.

Det er vigtig for mig at understrege, at jeg ikke havde/har et ønske om at tabe mig.

(håber I tager billeder med et gram salt 🙂 Men denne lille vinge på ryggen skyldes dårlig holdning – den skal væk – det betyder en stræk krop til mig og bedre holdning)

Lige på den konto, er jeg faktisk rigtig glad for mig krop trods jeg har født to børn. Men jeg kunne mærke jeg var blevet slap og ikke mindst i maven/ryggen. Jeg har skæv ryg, og efter to fødsler er den blevet meget værre. Faktisk med en skævhed på 13 %, hvilket er meget. Jeg havde derfor brug for at tone min krop og gøre den rigtig stærk, også pga. mit arbejde. Min mave kunne også godt bruge en kærlig opstramning (indefra) – igen efter to fødsler.

Uden at gå i detaljer, så har begge mine fødsler været ekstremt hårde for min krop, og jeg har født meget store børn (som i meget store ctr. min krop). Begge mine børn er taget med cup, efter flere timers presseveer, fordi begge børn har været for store og jeg efter sidste fødsel fik konstateret skævt bækken – så min krop har været på arbejde.

Personlig træner…….

Da der var 3 måneder til brylluppet tænkte jeg – OKAY Ditte, nu er det nu du gør det. Det kunne være en fed milepæl, at have en målstreg – vores bryllupsdag. Jeg skal kigge på de billeder resten af mit liv, og betaler mange penge for en smuk brudekjole og man får taget så mange billeder den dag, så ville gerne træne min kropsholdning og tone min krop nogle steder. Det kan lyde forkert, men ingen mormorarme ud af min kjole 😉

Jeg valgte at kontakte personlig træner Gustav – ja, den Gustav – fordi jeg er dybt imponerert af hans egen forvandling og ikke mindst det han har udrettet for andre. Jeg var sikker på, at Gustav var den rigtige for mig, også selvom jeg kun har set Gustav hjælpe folk på de sociale medier. Jeg kendte ikke Gustav før vi startede vores træning op, kun via omtale af venner og fra nettet 😉

Ditte Julie står sammen med Gustav Salinas til et Olympus event.

Jeg er på alle måder blæst bagover – han er simpelthen det sødeste og hjertevarme menneske. Så sød, kærlig og omsorgsfuld. Han er BENHÅRD og vanvittig dygtig! Jeg har nu været under Gustavs vinger i små 4 uger, jeg har et kostprogram og et træningsprogram som jeg følger (dog lever jeg af mine kager, og vi har indgået den aftale, at jeg altid må smage på mit bagværk – det er jeg nød til da jeg udvikler opskrifter dagligt og skal vide om det er iorden det jeg laver), men ellers nul sukker til mig indtil brylluppet.

Måske det er derfor jeg har kastet lidt kærlighed på de sukkerfrie og glutenfrie kager/kageprojekter….? Nej, det er det faktisk ikke – jeg synes stadig vi skal nyde vores kage MED sukker, også tænker over hvad vi ellers spiser :). Men med respekt for mig selv og ikke mindst Gustavs indsats og arbejde, så holder jeg mig til vores aftale frem til brylluppet!

Jeg er faktisk selv begyndt at kunne se, at der er sket noget. Flere har nævnt overfor mig, at de kan se det i mit ansigt 😉 For som Gustav sagde da han så mig første gang til vejning “du har en flot krop, hvis man kigger på dit ansigt – de sidder nogle gode kinder) hihihi!!! Ja, så sød er han!

Vi har 8 uger igen – det skal nok blive rigtig godt. Jeg er i hvert fald rigtig glad, fordi jeg kan mærke jeg har fået en stærkere krop og overskud i kroppen, og min ryg begynder at få det bedre.

I næste uge har HER & NU en stor artikel med Gustav og jeg, hvor I kan se meget mere fra vores træning.

GemGem