Resultatet af 10 ugers hårdt arbejde // Personligtræner
12. september 2017

Resultatet af 10 ugers hårdt arbejde // Personligtræner

personligtræner Ditte Julie Jensen

Det her bliver virkelig grænseoverskridende, jeg viser jer resultatet af mit 10 ugers forløb med Gustav! Gustav har været min personligtræner de sidste 10 uger.

Jeg opsøgte Gustav i forbindelse med brylluppet, idet jeg drømte om at få en stærkere krop efter to fødsler, smide det sidste mavefedt (NOT!!!), jeg følte helt ærligt ikke jeg kom med noget, som sådan skulle smides, men derimod en krop som skulle strammes op. Brylluppet og kjolen var den bedste motivationsfaktor, og Gustav skulle hjælpe mig!

I kan også læse om mine valg, og hvorfor Gustav blev min personligetræner.

10 ugers forløb med personlig træner

Jeg har knoklet som en gal, løbet som en gal, spist efter et kostprogram og været så GLAD hele vejen igennem. Træningen har fyldt meget, men det har givet mig energi, en stærk krop, og så har jeg mødt en dreng, som jeg faktisk synes er helt igennem herlig!

Gustav måtte indrømme han ikke helt troede jeg ville nå så langt! Jeg lever jo af kage, som han sagde. Men både Gustav og jeg tabte kæben, da jeg fredag morgen fik resultatet af 10 ugers hårdt arbejde.

Det er lykkes mig at smide 4,2 kg, tabe i alt 26 cm og smide 1/3 del af mit fedt. Min fedtproces er nu på 15,1 % – jeg kan slet ikke forklare hvor STOLT jeg er!! Jeg er blevet så glad for min krop, min styrke og min vilje! TAK for hjælpe Gustav.

Her kommer billederne – det er simpelthen så grænseoverskridende – men jeg er så stolt, at selvfølgelig skal I se dem!

(billederne må ikke bruges uden mit sammentykke)

GemGem