Sådan lægger jeg makeup til hverdag og fest
3. december 2018

Sådan lægger jeg makeup til hverdag og fest

Vigtigheden af lækre produkter

Det er højsæson for julefrokoster og andet stort festivitas, og for mig er det en skøn mulighed for at gøre lidt mere ud af hår, tøj og ikke mindst min makeup. Jeg kan godt lide, at give den ekstra gas til særlige lejligheder, men jeg er ikke fan af at bruge flere timer på at gøre mig klar. Min makeuprutine tager mig ikke længere end 10 min. Og inden du spørger: Jo, jeg har faktisk taget tid 😉 Det er sådan set underordnet, om det er til hverdag, eller om det er den store festmakeup – det tager mig ikke længe at lægge min krigsmaling.

Når makeuppen er simpel er det så vigtigt, at produkterne er af god kvalitet. Jeg har prøvet lidt af hvert, og jeg må bare sige, at produkter af god kvalitet kan altså mærkes. Både på fornemmelsen på huden, når man putter det i ansigtet, og sent på dagen, når ansigtet er blevet udsat for vind og vejr og ja… sved 🙂 Det er her de gode produkter adskiller sig fra de knapt så gode. Produkter af god kvalitet holder hele dagen.

Og netop gode produkter, har jeg fundet på hjemmesiden cocopanda.dk.

Min makeup til hverdag og fest

Som sagt er min makeup ikke noget, jeg står og bruger halve og hele timer på om morgenen. Jeg lægger en naturlig makeup med en god base af foundation mm., lidt naturlig farve på øjne og kinder, mascara og fugt på læberne. Det er en makeup, jeg lynhurtigt kan pifte op, hvis jeg eksempelvis skal til event senere på dagen, og gerne vil give den mere gas på makeupfronten.

Når jeg skal til fest, skruer jeg en smule op for farverne, både på øjne, kinder og læber. Men jeg lægger bare oveni min hverdagsmakeup, så jeg bruger de samme teknikker, men vælger de dybere og mørkere farver. Hvis du eksempelvis skal til julefrokost efter en lang dag på arbejdet, kan du på kort tid skrue op for makeuppen ved at tilføre lidt ekstra farve til den makeup, du allerede har lagt om morgenen. Det er smart, synes jeg.

OG ærligt, de dage, hvor jeg ikke har fået sovet så meget eller kommet lidt skævt igang med dagen, så finder jeg også den store krigsmaling frem og læbestiften – det hjælper altid på humøret.

Her kommer lidt ideer til hverdag og fest:

Reklame for Cocopanda
hverdags makeup
makeup paletter
god hverdags makeup
god mascar

Mine favoritprodukter

I min makeuprutine er min base BBcream, foundation og concealer fra Jane Iredale, som jeg topper med pudder fra Bare Minerals for at fæstne det. Det er en grundmakeup, som holder hele dagen. Derudover bruger jeg øjenskyggepaletter, contouring-palette, mascara og lip gloss fra NYX.

Og den mascarapakke ‘Double Stacked’ med både en hvid undermascara, der tilfører små ekstra hår og giver volumen, og den sorte er altså blevet mine nye favoritter, må jeg bare sige. Jeg får ofte spørgsmål, om jeg får lavet øjenvipper, men dertil må jeg bare svare: “Næ, det er da bare min nye mascara fra NYX” 😁

Fantastiske makeup-produkter er ingenting, hvis ikke man har nogle gode pensler at påføre makeuppen med. Derfor kan jeg varmt anbefale Shelas Børstecollection. Her får man børster til det hele.

Rabatkode

Med rabatkoden DITTEJULIE får du gratis fragt på din ordre, og med rabatkoden DITTEJULIE10 får du 10% rabat. Rabatkoderne gælder 14 dage fra i dag.

PS: Husk at følge med i Cocopandas julekalender, hvor de åbner låger med lækre præmier og tilbud. Særlige juletilbud og gaveæsker finder du her.

makeup pensler